Πέμπτη 30 Αυγούστου 2018

Ο Νίκος Παρασκευόπουλος ξεμπροστιάζει την κυβέρνηση Σαμαρά και τον κυρ Μπάμπη για την αποφυλάκιση του Φλώρου.

Με σημερινή του ανακοίνωση ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης Νίκος Παρασκευόπουλος κάνει ρόμπα την κυβέρνηση Σαμαρά και τον Μπάμπη Αθανασίου για την αποφυλάκιση του Φλώρου.
Με εκτενή ανάλυση του ο Νίκος Παρασκευόπουλος αποδεικνύει ότι ο νόμος 4411 / 2016 (Άρθρο 8) Όχι απλώς δεν άλλαξε τίποτα αλλά ίσα-ίσα ήρθε να μπορεί να προσαρμοστεί στις ρυθμίσεις του νόμου 4043 / 2012 και του νόμου 4198 / 2013, για την αποφυλάκιση κρατουμένων.
Δηλαδή ήρθε να προσαρμοστεί στις ρυθμίσεις της κυβέρνησης Σαμαρά και του Μπάμπη Αθανασίου για τις αποφυλάκισης των εκλεκτών τους.
Φυσικά ο Παρασκευόπουλος δεν γνώριζε γιατί Σαμαράς και Αθανασίου είχαν θεσπίσει αυτές τις διατάξεις. Απλώς, με τις γνωστές εμμονές του βασίστηκε σε αυτές τις διατάξεις διότι δεν γνώριζε την κρυβόταν πίσω τους. Δηλαδή οι διατάξεις για την αποφυλάκιση του Φλώρου έχουν ονόματα και επώνυμα: Αντώνης Σαμαράς και Μπάμπης Αθανασίου.
Και όπως επισημαίνει ο Παρασκευόπουλος οι διατάξεις που ο ίδιος ψήφισε, χωρίς να γνωρίζει τις αιτίες τους, τότε υπερψηφίστηκαν με ευρεία πλειοψηφία. Δηλαδή με την πλειοψηφία της Δημοκρατικής Συμπαράταξης και του ΚΚΕ.
Λέτε να είχε βάλει τότε το χεράκι του ο Μάκης Βορίδης ως έγκριτος νομικός;

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...