Δευτέρα 27 Αυγούστου 2018

Παύλος Πολάκης: μαϊμού η γνωμάτευση για τον Φλώρο! Τα λαμόγια που την έβγαλαν θα το πληρώσουν ακριβά!

Μία αποκάλυψη που προκαλεί οργή. Ο τύπος που υπέγραψε την αναπηρία του Φλώρου, είχε στερήσει από αυτή τη γυναίκα την βοήθεια, γιατί την έκρινε περισσότερο ικανή από τον Φλώρο! H γυναίκα μάλιστα δεν πίστευε στα μάτια της! Είναι με κομμένο πόδι, το άλλο της πόδι λειτουργεί κατά 70%, είναι αναγκασμένη να ζει… σε έναν καναπέ και στο κρεβάτι όλη την ημέρα, όμως η αρμόδια επιτροπή του ΕΦΚΑ που έκανε την αξιολόγηση και μάλιστα σε δεύτερο βαθμό έκρινε πως… φέρει κινητική αναπηρία μόνο κατά 50% και άρα δεν μπορεί να λάβει την βοήθεια που έχει κατά νόμο ένας ανάπηρος.
Σύμφωνα με το «έγγραφο γνωστοποίησης αποτελέσματος πιστοποίησης αναπηρίας» που έχει στην διάθεσή του η εφημερίδα «Κόσμος» το ΚΕΠΑ της Τοπικής Μονάδας Υγείας του Αγίου Αλεξίου, μετά από αξιολόγηση της Δευτεροβάθμιας Υγειονομικής Επιτροπής έκρινε πως η 71χρονη γυναίκα που βλέπετε στις φωτογραφίες… ούτε καν χρειάζεται βοήθεια από τρίτο πρόσωπο μέσα στο σπίτι, αφού μπορεί άνετα (δεν το λέει το έγγραφο αλλά βγαίνει ως συμπέρασμα)… να μετακινείται με το ένα πόδι «παίζοντας»… κουτσό! 





Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...