Πέμπτη 30 Αυγούστου 2018

Γενικό Νοσοκομείο Άμφισσας: «Εγγραφές στο Δ.Ι.Ε.Κ. Βοηθών Νοσηλευτικής Γενικής Νοσηλείας».

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 
«Εγγραφές στο Δ.Ι.Ε.Κ. Βοηθών Νοσηλευτικής Γενικής Νοσηλείας». 
Οι εγγραφές στο Δ.Ι.Ε.Κ. Βοηθών Νοσηλευτικής Γενικής Νοσηλείας για το σχολικό έτος 2018-2019, συνεχίζονται στις εξής ημερομηνίες: 
Πέμπτη 30 Αυγούστου 2018 και από 1η Σεπτεμβρίου έως και 15 Σεπτεμβρίου 2018.
Οι αιτήσεις θα κατατίθενται στη Γραμματεία του Δ.Ι.Ε.Κ. κατά τις παραπάνω ημερομηνίες και ώρες από 09:00 π.μ. έως 12:30 μ.μ. Η φοίτηση είναι δωρεάν και θα πραγματοποιείται κατά το πρωινό ωράριο.

Τα απαραίτητα δικαιολογητικά είναι τα ακόλουθα: 

  •  Σχετική αίτηση 
  •  Ο προβλεπόμενος τίτλος σπουδών 
  •  Δελτίο αστυνομικής ταυτότητας ή διαβατήριο (φωτοτυπία). 
  •  Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης. 
  •  Βεβαίωση ΙΚΑ ή Δημόσιας Υπηρεσίας στην οποία θα αναγράφεται η προϋπηρεσία σε συγκεκριμένα συναφή επαγγέλματα με την ειδικότητα. 
  •  Άδεια παραμονής ή ταυτότητα ομογενών ή διαβατήριο για αλλοδαπούς υπηκόους. 
 Σχετικά με το ΔΙΕΚ 
Η Νοσηλευτική Σχολή του Γ.Ν. Άμφισσας ιδρύθηκε τo 1990 και η εποπτεία της ανήκει στο Υπουργείο Υγείας. Από το 2015 έως σήμερα λειτουργεί ως Δ.Ι.Ε.Κ., ειδικότητας «Βοηθός Νοσηλευτικής Γενικής Νοσηλείας». Έως σήμερα η Σχολή απαριθμεί 500 αποφοίτους. Οι απόφοιτοι μπορούν να εργασθούν ως ΔΕ Βοηθοί Νοσηλευτές στο δημόσιο και στον ιδιωτικό τομέα. 

Εκ της Διοικήσεως

Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...