Κυριακή, 5 Αυγούστου 2018

Συνεχίζεται η επιχείρηση «ελεύθερες παραλίες»…«Ξήλωσαν» κι άλλες ομπρέλες στα Καμένα Βούρλα.

Από το πρωί της Παρασκευής (3/8) συνεργεία του Δήμου με την Εισαγγελική εντολή, «καθάρισαν» την παραλία από μόνιμες ομπρέλες και καθίσματα που ήταν ακόμη και πακτωμένες, κάτω από το πρώην ξενοδοχείο «Ποσειδών» στα Καμένα Βούρλα.
Για το συγκεκριμένο σημείο υπήρξαν πολλές καταγγελίες που πύκνωσαν κι άλλο μετά την 1η επιχείρηση που πραγματοποιήθηκε στις 19 Ιουλίου.
Οι φωτογραφίες είναι χαρακτηριστικές και παρουσιάζει την κατάσταση που προκάλεσε την παρέμβαση του Εισαγγελέα μέσω των αρμόδιων υπηρεσιών.
Συγχρόνως συνεχίζονται οι επιχειρήσεις στην Ανατολική Φθιώτιδα με τα συνεργεία να πλησιάζουν στις Ράχες. Η εντολή περιλαμβάνει κάθε είδους μόνιμη κατασκευή - κατάληψη της δημόσιας παραλίας, που δεν έχει έγκριση από το Δημοτικό Συμβούλιο του οικείου Δήμου και δεν έχει να κάνει με το πόσο κόσμο «εξυπηρετεί».
Επίσης όπως έχουμε τονίσει και σε προηγούμενη ανάρτηση, σε περίπτωση υποτροπής η επόμενη κίνηση είναι η βεβαίωση προστίμου.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...