Κυριακή 5 Αυγούστου 2018

Η Ελλάδα πενθεί τα θύματα της πυρκαγιάς, στο Nammos της Μυκόνου. 1,2 εκατ.€ ο τζίρος στη συναυλία του Ρέμου που θα ακυρώνονταν υποτίθεται λόγω πένθους.

H ετήσια συναυλία του Αντώνη Ρέμου στη Μύκονο πραγματοποιήθηκε και φέτος παρά τις φήμες για ακύρωσή της λόγω των φονικών πυρκαγιών στην Ανατολική Αττική. Όχι μόνο έγινε, αλλά κατάφερε να γεμίσει και τα  ταμεία του Nammos και παρά την κατα 30% μειωμένη προσέλευση του κόσμου από τις προηγούμενες χρονιές, (λόγου πένθους φαντάζομαι), λέγεται ότι οι εισπράξεις έφτασαν το ποσό των 1,2 εκατ. €. Φαντάσου να μην πενθούσαν...

Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...