Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου 2018

ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΣ Ο ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ! «Με τιμωρούν γιατί είμαι επιτυχημένος»

Δήλωση με αφορμή την παραπομπή δύο δικογραφιών στη Βουλή που αφορούν τον ίδιο, έκανε ο Γιάννος Παπαντωνίου σημειώνοντας ότι το όνομά του συνδέθηκε με τις μεγαλύτερες επιτυχίες της Μεταπολίτευσης. Πρόκειται για «άθλια μεθόδευση» υπογράμμισε με «επικέντρωση στην ανύπαρκτη δωροδοκία».

Απάντηση με αφορμή δυο δικογραφίες οι οποίες διαβιβάστηκαν στην Βουλή και αφορούν τον Γιάννο Παπαντωνίου, έδωσε ο πρώην υπουργός, επεσημαίνοντας ότι ήταν «αναμενόμενο να πληρώσω ένα τίμημα. Η Ελλάδα είναι η χώρα που, ιδιαίτερα σήμερα, η επιτυχία τιμωρείται», ενώ κάνει λόγο ότι πρόκειται για «προσπάθειες «ενοχοποίησής» μου μέσω κατασκευασμένων εκτιμήσεων υπηρετούν δόλιες σκοπιμότητες και είναι καταδικασμένες να καταρρεύσουν».
Η Βουλή καλείται να αποφανθεί για το αδίκημα της παθητικής δωροδοκίας σε βαθμό κακουργήματος, για δυο υποθέσεις που αφορούν σε εξοπλιστικά προγράμματα και στη μεταβίβαση πολυτελούς κατοικίας στη Σύρο.
Αναλυτικά η δήλωση του κ. Παπαντωνίου: ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...