Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2018

Βίος και Πολιτεία της ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ Α.Ε.

Είναι πολλά τα λεφτά που πηγαίνουν από τους Ευρωπαίους φορολογούμενους στις ιδιωτικές ΜΚΟ.
Μια ΜΚΟ από αυτές που θέλουν να μπουν στον χορό των δισεκατομμυρίων είναι και Solidarity Now του οικονομικού δολοφόνου George Soros η οποία θέλει να μπει στο παιχνίδι και αφού δεν μπορεί να μπει με τον κανονικό τρόπο, αποφάσισε να κάνει καταγγελίες παντού ότι στην Ελλάδα γίνεται διασπάθιση των κονδυλίων. Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή μετά τις καταγγελίες κάνει όλους τους ελέγχους και δεν βρίσκει κάτι επιλήψιμο.
Στην ΜΚΟ του Σόρος όμως, βρίσκουμε την πρώτη εξαδέλφη του Κυριάκου Μητσοτάκη, από την αδελφή του πατέρα του, η οποία είναι επικεφαλής της Solidarity Now η οποία καταγγέλει την χώρα της, ώστε αν και αντικρατίστρια, που ως πολιτικός στο ΠΟΤΑΜΙ μας έλεγε ότι το είναι σπατάλη η κοινωνική πολιτική προς τους ανέργους και τους συνταξιούχους, αλλά από την άλλη όταν είναι να πάρει λεφτά των φορολογουμένων για την ΜΚΟ της δεν είναι σπατάλη.
Αφού είδαν ότι μέσω των καταγγελιών δεν έβγαλαν άκρη, τότε ανέλαβαν τα ΜΜΕ του εξαδέλφου της να επιτεθούν στην Ελλάδα, με συκοφαντίες χωρίς να έχουν στοιχεία (έχει περάσει μια εβδομάδα) κι όταν τους εγκαλούν να τα προσκομίσουν να σκούζουν ότι «διώκεται η δημοσιογραφία» με την ευρωβουλευτή του ΠΑΣΟΚ να καταγγέλλει με ερώτηση στην ευρωβουλή, ότι στην Ελλάδα διώκονται οι δημοσιογράφοι που λένε ψευδώς ότι στην χώρα μας γίνεται διασπάθιση κονδυλίων, όταν η Ευρωπαϊκή Επιτροπή είναι αυτη που έκανε τον έλεγχο κι απέδειξε ότι οι καταγγελίες είναι αβάσιμες.
Πριν μερικές μέρες, παρά το ότι η κυβέρνηση έχει τεράστιες ευθυνες για την καταστροφή στο Μάτι, η χυδαία πολιτική εκμετάλλευση από τον Μητσοτάκη, δεν του έφερε δημοσκοπικά οφέλη (σιγά μη τον ένοιαζε ο λαός) και για να εκβιάσει το επίσημο κι ανεξάρτητο πόρισμα, έβαλε έναν κουμπάρο του, ειδικό στα τσουνάμι, να βγάλει δικό του πόρισμα για την φωτιά και φυσικά, τα δικά του πάλι ΜΜΕ το παρουσίασαν ως μοναδική θεϊκή αλήθεια
Αυτή την περίοδο μάθαμε ότι υποσχέθηκε ρουσφέτι σε πρώην Υπουργό της ΝΔ και βουλευτή, να τον τοποθετήσει όταν γίνει πρωθυπουργός (εδώ γελάμε) σε ΔΕΚΟ, λες και είναι μαγαζάκι του, με αντάλλαγμα να μην κατέβει υποψήφιος στα Χανιά, γιατί η αδελφή του θέλει να φύγει από την Α΄Αθήνας, επειδή θα κατέβει ο υιος της για δήμαρχος, που είναι τώρα περιφερειάρχης.
Πέρυσι τέτοιες μέρες μαθαίναμε από την εξεταστική για την Υγεία, ότι στο καταρρέον Ερρικος Ντυναν (ΚΙΕΝ), εκτός από την ανεψιά του Κυριάκου Μητσοτάκη που είχε αναλάβει την προβολή του ιδρύματος, είχε διοριστεί δεύτερος εξάδελφος του στην διοίκηση του «Ερρίκος Ντυνάν», βάζοντας την υπογραφή του στο τριμερές μνημόνιο επί Γεωργιάδη για την «ομαλή μετάβαση» του Κοινωφελούς Ιδρύματος στην τράπεζα Πειραιώς
Ο συγγενής του προέδρου της αξιωματικής αντιπολίτευσης είχε απασχολήσει την επικαιρότητα και για τη θητεία του παλαιότερο οικοτροφείο της χώρας, το Ίδρυμα Χατζηκώνστα που είχε διορίστει από την τότε δήμαρχο Αθήνας και αδελφή του Κυριάκου Μητσοτάκη, διετέλεσε πρόεδρος του Ιδρύματος για 9 χρόνια και συντέλεσε στο…άνοιγμα του οικοτροφείου στο χρηματιστήριο, με τα γνωστά αποτελέσματα. Μάλιστα, ήταν πρόεδρος όταν η διοίκηση του οικοτροφείου αποπειράθηκε να εκμισθώσει το κτίριο – «φιλέτο» του Ιδρύματος, στο οποίο στεγάζονται παιδιά και υπηρεσίες, με τη διαδικασία να μπλοκάρει από σχετική δικαστική απόφαση όχι μόνο επειδή επρόκειτο για ανώφελη πράξη, αλλά κυρίως γιατί δεν υπήρχε καμία πρόβλεψη για τη μετεγκατάσταση των παιδιών. Το «φιλέτο» -που παραλίγο να καταλήξει στην κοινοπραξία συμφερόντων του γνωστού εργολάβου του Κώστα Σημίτη.
Στο κόμμα δεν πήγε πίσω, καθώς όταν ανέλαβε πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, πήρε για σύμβουλο τον υιο της αδελφής του, και δεν θα τον ήξερε κανείς, αν δεν εμφανιζόταν το όνομα του για τις παλαιές επαγγελματικές σχέσεις που είχε με τον καταδικασμένο Α.Φλώρο της Energa και για την κατάθεση του ως μάρτυρα στην δίκη της Energa.
Ο ίδιος λοιπόν Κυριάκος Μητσοτάκης, που έχει μάθει από μικρός ότι το Κράτος είναι τσιφλίκι του και λειτουργεί με τέτοιες υπόγειες μεθόδους, τα δικά του ΜΜΕ τον παρουσιάζουν ως μεσσία του εργάτη, του ιδιωτικού τομέα και των μικρομεσαίων!
Ο ίδιος λοιπόν Κυριάκος Μητσοτάκης, που λέει ότι κακώς δεν κάνουμε αποταμίευση με 300 ευρώ μισθό και θέλει να μας τα πάρει με το ζόρι για να τα παίζουν στο χρηματιστήριο οι ιδιωτικές ασφαλιστικές, που λέει ότι το 8ωρο είναι ξεπερασμένο, που λέει ότι οι συλλογικές συμβάσεις και ο βασικός μισθός είναι παρωχημένες αντιλήψεις, τα δικά του ΜΜΕ τον παρουσιάζουν ως εκπρόσωπο της αξιοκρατίας
Πως είχε πει τα «5 άλφα»;
ΑΝΑΠΤΥΞΗ-ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ-ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ-ΑΡΙΣΤΕΙΑ-ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΙΑ
Τον πιστεύεις;

Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...