Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2018

ITEA: Αυλαία για το MyKteo 6ο Φθινοπωρινό Ράλλυ (φωτος)

Ένα ακόμη Φθινοπωρινό Ράλλυ αποτελεί παρελθόν.
Με επίκεντρο την Ιτέα, το MyKteo 6ο Φθινοπωρινό Ράλλυ διεξήχθη στις ακροπολικές ειδικές διαδρομές, Βωξίτες και Καρούτες, με τρία διαφορετικά πληρώματα να κερδίζουν μετά από  αμφίρροπες μάχες τις πέντε ειδικές διαδρομές του αγώνα. 
 Ο προτελευταίος γύρος του Πανελληνίου πρωταθλήματος ράλλυ χώματος απέσπασε τα θετικά σχόλια των αγωνιζομένων, παρά την ακύρωση της τέταρτης ειδικής διαδρομής για λόγους ασφαλείας.
Η ατμόσφαιρα στην Ιτέα θύμιζε «μικρό Ράλλυ Ακρόπολις» με τα πληρώματα να μένουν εν τέλει ευχαριστημένα από τον όλο σχεδιασμό. Η παρουσία του εκπροσώπου μας στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ράλλυ Ιορδάνη Σερδερίδη στον αγώνα, αλλά και νέων αυτοκινήτων που πάτησαν για πρώτη φορά τα ελληνικά χώματα σε επίσημο αγώνα, άφησαν μια νότα αισιοδοξίας για το μέλλον του μηχανοκίνητου αθλητισμού στη χώρα μας. Και του χρόνου!
 


 


Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...