Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2018

Τραγωδία στην άσφαλτο: Κάηκαν ζωντανοί 11 άνθρωποι (φωτος)

Κάηκαν ζωντανοί 11 άνθρωποι μετά από σύγκρουση αυτοκινήτου με νταλίκα - Τα δύο οχήματα τυλίχθηκαν στις φλόγες στην Εγνατία Οδό λίγο έξω από την Καβάλα - Μαρτυρικός ο θάνατος των ατόμων που επέβαιναν στο ΙΧ - Σοκαρισμένοι οι διασώστες - Συγκλονίζουν οι σκληρές εικόνες στο σημείο.
To τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε στις 05:30 τα ξημερώματα στην παλιά Εθνική Οδός Καβάλας – Θεσσαλονίκης, στο ύψος της παραλίας της Σαρακήνας. Η σύγκρουση ήταν μετωπική. Το φορτηγό είχε κατεύθυνση προς Καβάλα και το επιβατικό με τους πρόσφυγες προς Θεσσαλονίκη.
Ειδικότερα, ΙΧ αυτοκίνητο συγκρούστηκε μετωπικά με φορτηγό, με αποτέλεσμα να τυλιχτούν στις φλόγες και τα δύο οχήματα.
Από την σύγκρουση έχασαν την ζωή τους 11 άτομα. Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για πρόσφυγες και μετανάστες, που επέβαιναν σε όχημα διακινητών. Από το φορτηγό απεγκλωβίστηκε ο οδηγός ο οποίος φέρει ελαφρά τραύματα και διακομίστηκε σε νοσοκομείο
Οι εικόνες στο σημείο της τραγωδίας





 
proininews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...