Παρασκευή 21 Απριλίου 2017

Άρον-άρον επιστρέφουν οι θεσμοί – Τα μαζεύει ο Τόμσεν

Ένας ένας κάνουν στροφή 180 μοιρών οι εκπρόσωποι των «θεσμών», σε μια προσπάθεια να μαζέψουν τα ασυμμάζευτα μετά τις ανακοινώσεις για τα πρωτογενή πλεονάσματα της Ελλάδας. Μετά τον Σοιμπλε, ηταν σειρά του Τόμσεν να παραδεχθεί ότι το πρωτογενές πλεόνασμα ξεπέρασε τις προσδοκίες του ΔΝΤ.
Και ξαφνικά, το Ταμείο άλλαξε στάση βλέποντας πρόοδο στις συνομιλίες, αφού όπως παραδέχθηκε ο Τόμσεν, «Υπάρχει πρόοδος και επιστρέφουν οι θεσμοί στην Αθήνα»…!
Προέβη δε για πρώτη φορά σε αυτοκριτική αφού όπως εξήγησε το Ταμείο διατήρησε μία συντηρητική στάση απέναντι στις συνέπειες της επιβολής των capital controls υποεκτιμώντας τη δημοσιονομική εικόνα της ελληνικής οικονομίας τον τελευταίο ενάμιση χρόνο.
Είναι πια καιρός να καταλάβουν τα φυσέκια ειδήμονες του Ταμείου αλλά και οι εγχώριοι υποστηρικτές τους (η σιωπή των οποίων είναι εκκωφαντική τις τελευταίες μέρες) οτι τα παιχνίδια με τους Έλληνες σταματούν εδώ.


Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...