Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2018

Εκβίαζε ιερόδουλες "μεταμφιεσμένος" σε εισαγγελέα ή δημοσιογράφο

Πότε σαν «εισαγγελέας Παπαϊωάννου» και πότε σαν «δημοσιογράφος καναλιού» που έκανε ρεπορτάζ στους οίκους ανοχής του κέντρου της Αθήνας, ο 45χρονος άνδρας είχε καταφέρει να προκαλέσει πανικό στις ιερόδουλες της πόλης αλλά και στην αστυνομία.
Κατήγγειλε, με τηλεφωνήματα του στο «100», ότι σε συγκεκριμένα «ροζ» σπίτια εργάζονται ανήλικα κορίτσια και ζητούσε την παρέμβαση των αρχών.
Κάθε φορά όμως που αστυνομικοί πήγαιναν στους οίκους ανοχής για να ελέγξουν την καταγγελία, ο «εισαγγελέας Παπαϊωάννου» είτε είχε μόλις αποχωρήσει είτε μόλις είχε διώξει τον «δημοσιογράφο καναλιού» που έκανε ρεπορτάζ. Τελικά, όπως αποδείχτηκε τα πράγματα δεν ήταν τόσο απλά…
Ο 45χρονος συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αγίου Παντελεήμονα καθώς, ιερόδουλες κατήγγειλαν ότι εδώ και τουλάχιστον έναν χρόνο «τους ζητούσε χρήματα ή να του προσφέρουν τις ερωτικές τους υπηρεσίες» διαφορετικά θα έγραφε κακές κριτικές σε γνωστές «ροζ» ιστοσελίδες είτε για τις ίδιες είτε για τον οίκο ανοχής. Στον 45χρονο ασκήθηκε δίωξη, μεταξύ άλλων, για εκβιασμό ενώ οι αστυνομικοί κατέσχεσαν και τον υπολογιστή που βρέθηκε στο σπίτι του.
Σύμφωνα με πληροφορίες, βρέθηκαν εκατοντάδες φωτογραφίες από γυναίκες που εργάζονταν σε οίκους ανοχής και πάρα πολλές από ανυποψίαστες γυναίκες οι οποίες κυκλοφορούσαν με τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς. Όπως έλεγαν δικαστικές πηγές, «δεν αποκλείεται η έρευνα να επεκταθεί καθώς δεν γνωρίζουμε αν στις φωτογραφίες τα κορίτσια είναι ενήλικα ή ανήλικα».
Την Τρίτη αναμένεται να απολογηθεί στον ανακριτή.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...