Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2018

Φάκελος Κύπρου

Τους πρώτους τέσσερις τόμους από το υλικό του "Φακέλου της Κύπρου" παρέδωσε σήμερα ο πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης, στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο, όπως επίσης και στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.
Σαράντα τρία χρόνια μετά την κυπριακή τραγωδία του 1974 και τριάντα περίπου χρόνια μετά τη συγκρότηση της Εξεταστικής Επιτροπής της Βουλής των Ελλήνων το 1985,  αναρτώνται τα επίσημα πρακτικά που εκδίδονται από κοινού από τη Βουλή των Ελλήνων και τη Βουλή των Αντιπροσώπων της Κυπριακής Δημοκρατίας.
Έχουν ήδη εκδοθεί και αναρτώνται εδώ οι πρώτοι 4 τόμοι. Εφεξής θα εκδίδεται ένας τόμος ανά τακτά χρονικά διαστήματα και ταυτόχρονα θα αναρτάται και ηλεκτρονικά.
Μπορείτε να κατεβάσετε τα αρχεία σε μορφή PDF, πατώντας στα link που ακολουθούν (Τόμος 1, Τόμος 2, Τόμος 3, Τόμος 4)
  
Τόμος 1: Τετάρτη, 24 Οκτωβρίου 2018
Τα πορίσματα της Εξεταστικής Επιτροπής της Βουλής των Ελλήνων και της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής της Βουλής των Αντιπροσώπων 

Τόμος 2: Τετάρτη, 24 Οκτωβρίου 2018
Τα διαδικαστικά της Εξεταστικής Επιτροπής της Βουλής των Ελλήνων




 
Τόμος 3: 2/7/1986 - 22/7/1986
Πρακτικά της Εξεταστικής Επιτροπής της Βουλής των Ελλήνων. Συνεδριάσεις: 2 Ιουλίου έως 22 Ιουλίου 1986, Φάκελοι 1 - 8 

Τόμος 4: 29/7/1986 - 4/9/1986
Πρακτικά της Εξεταστικής Επιτροπής της Βουλής των Ελλήνων.
Συνεδριάσεις: 29 Ιουλίου έως 4 Σεπτεμβρίου 1986,
Φάκελοι 9 - ­12

Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...