Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2018

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ Δ.Κ. ΙΤΕΑΣ

Παρακαλούμε όπως στις 24 Οκτωβρίου, ημέρα Τετάρτη και ώρα 19.00 προσέλθετε στην Ιτέα και στην αίθουσα συνεδριάσεων της Δημοτικής Ενότητας, σε τακτική δημόσια συνεδρίαση, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 83 του Ν. 3852/2010, με θέματα ημερήσιας διάταξης.
1. Γνωμοδότηση για παραχώρηση των Αθλητικών Εγκαταστάσεων της Δ.Κ. Ιτέας- αγωνιστικής περιόδου 2018-2019.


2. Γνωμοδότηση επί αιτήσεως κας Ασπιώτη Ειρήνης του Κων/νου σχετικά με την απομάκρυνση κάδων απορριμμάτων έναντι της οικίας της.

3. Γνωμοδότηση επί αιτήσεως κας Κούστα Παναγούλας του Ηλία σχετικά με την απομάκρυνση κάδων απορριμμάτων έναντι της οικίας της.

4. Έκφραση γνώμης για την εκπόνηση μελέτης από την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου για την εκτέλεση προτεινόμενου έργου ύστερα από σχετικό αίτημα (υπ΄ αριθμ. 16443/29-8-18 έγγραφο Δ/νσης Τ.Υ.)

5. Λήψη απόφασης για την τοποθέτηση παγκακίων στις στάσεις ΚΤΕΛ εντός οικισμού σε συνεργασία με την «ΚΤΕΛ Ν. ΦΩΚΙΔΑΣ Α.Ε.»

6. Χορήγηση άδειας παράτασης ωραρίου λειτουργίας μουσικής-μουσικών οργάνων στο κατάστημα «Υπηρεσίες εστιατορίου -καφετέριας» της «Ι. ΚΑΨΑΛΗΣ –Κ. ΡΟΜΒΟΤΣΑΝΟΣ ΚΑΙ ΣΙΑ Ο.Ε.» το οποίο βρίσκεται επί της οδού 28ης Οκτωβρίου αριθμ. 55 στη Δ.Κ. Ιτέας του Δήμου Δελφών.

 
Ο Πρόεδρος του Συμβουλίου
της Δημοτικής Κοινότητας Ιτέας
ΓΟΥΩΡΘ ΤΖΩΝ-ΤΑΟΥΝΣΕΝΤ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...