Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2018

Ξεβρακώθηκαν οι ελλαδέμποροι-μακεδονομάχοι

Είχαμε γεμίσει μακεδονομάχους τους τελευταίους μήνες. Είχαμε φτάσει στο σημείο ο Μητσοτάκης που είναι συγγενής με τον συνεταίρο του Σόρος, να χαίρει εκτίμησης ως «μακεδονομάχος» από τους πατριδοκάπηλους!
Αποκαλύπτονται λοιπόν τα αρχεία των σκοπιανών που δείχνουν ότι ο Μητσοτάκης εξαπάτησε τους ψηφοφόρους και την ίδια στιγμή έστελνε την Σπυράκη για μυστικές συναντήσεις με τον σκοπιανό πρωθυπουργό.

Και ξαφνικά, άχνα οι μακεδονομάχοι! Φανταστείτε για παράδειγμα να αποκαλυπτόταν ότι είχε στείλει ο Καμμένος κάποιον και να πιει καφέ με το σκοπιανό. Χαμός θα γίνει! Τι κρεμάλες θα είχαν στηθεί, τι προδότες θα εκστόμιζαν οι πατριδοκάπηλοι. Τώρα όμως που αποκαλύφθηκε ο ρόλος του Μητσοτάκη και του πασοκικού συφερτού που έχει μαζέψει, περιέργως τα πατριδοκαπηλα φασισταριά δεν βγάζουν άχνα.
 βάλτε τώρα στο λογαριασμό τι λεει και ο Κυριακος Μητσοτακης στο βίντεο που ακολουθεί για την Συμφωνια των Πρεσπών στο…εξωτερικό και βγάλτε συμπέρασμα. Με δυο λέξεις "Ξεβρακώθηκαν οι δήθεν Μακεδονομάχοι…"


Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...