Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2018

Όταν η αντιπολιτευτική διάθεση, ισοπεδώνει την πραγματικότητα.

Εν ολίγοις το ΚΚΕ κατηγορεί την τωρινή κυβέρνηση, για μια πράξη (δικογραφία) της Αστυνομίας του 2013 και μια απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Λάρισας.

Η ιστορία επαναλαμβάνεται μετά την καταδίκη τριών αγροτοσυνδικαλιστών του ΚΚΕ σε 4 μήνες φυλάκιση με 3ετή αναστολή, από το τριμελές πλημμελειοδικείο Λάρισας, για το μπλόκο στον κόμβο της Νίκαιας Λάρισας το... 2013.
Πρόκειται για τον πρόεδρο της Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Λάρισας (ΕΟΑΣΝΛ) Ρίζο Μαρούδα, και τους Κώστα Τζέλλα και Χρυσόστομο Πάσχο από την Ομοσπονδία Καρδίτσας.
Οι προσκείμενες στο ΚΚΕ Ενωτικές Ομοσπονδίες Αγροτικών Συλλόγων Θεσσαλίας, μεταξύ άλλων υποστηρίζουν ότι πρόκειται για πολιτική και συνδικαλιστική δίωξη εναντίον των συναδέλφων και επιρρίπτουν ευθύνες στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, ενώ σημειώνουν ότι η αιτία που βγαίνουν οι αγρότες στον δρόμο είναι «η αντιλαϊκή πολιτική της κυβέρνησης όπως και των προηγούμενων κυβερνήσεων».

Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...