Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2018

Τα ποδήλατα … ζωντάνεψαν στην «HISTORICA» της Ρόδου

Η μεγάλη ποδηλατική συνάντηση Historica πέρασε στην… Ιστορία! Οι «θρύλοι» της ελληνικής ποδηλασίας που δόξασαν την Ελλάδα τις δεκαετίες του 1960, 1970 και 1980, συναντήθηκαν μετά από πολλά χρόνια στη Ρόδο και είχαν να θυμηθούν και να πουν πολλά.

Οι παράλληλες εκδηλώσεις και η έκθεση παλιού ποδηλάτου στο «Νεστορίδειον» Μέλαθρον έγιναν δεκτές με ενθουσιασμό από τους κατοίκους του νησιού.
Η Historica είναι μία αθλητική συνάντηση με ποδηλάτες του παλιού, κλασικού, ατσάλινου ποδηλάτου.


Σημειώνεται πως ανάλογες δράσεις στην Ιταλία, στην Αγγλία, στις Ηνωμένες Πολιτείες συγκεντρώνουν χιλιάδες ποδηλάτες που με τις οικογένειές τους επισκέπτονται αυτούς του προορισμούς για να πάρουν μέρος στις Vintage αθλητικές εκδηλώσεις.


Ρεπορτάζ: Ευγενία Γήτα http://www.ert.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...