Κυριακή 28 Οκτωβρίου 2018

Έπεσε το Μαύρο στο Mega #mega_telos

Το Mega Channel ήταν ο πρώτος, χρονολογικά, ελληνικός ιδιωτικός τηλεοπτικός σταθμός πανελλαδικής εμβέλειας, με έδρα την Αθήνα.
Από το 2012 ήταν αντιμέτωπο με οικονομικά προβλήματα με τις τράπεζες λόγω του δανεισμού του. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα την περικοπή των δελτίων ειδήσεων, των ζωντανών εκπομπών, και την προβολή μόνο των επαναλήψεων.
Οι εργαζόμενοι του καναλιού βρίσκονταν σε επίσχεση εργασίας, επειδή δεν ελάμβαναν τα δεδουλευμένα τους. Ωστόσο ο σταθμός εξέπεμπε επαναλήψεις και σημείωνε υψηλή τηλεθέαση παρά τα προβλήματα που αντιμετώπιζε. Τελικά το σήμα του MEGA έπαψε να εκπέμπει πανελλαδικά μέσω της Digea στις 2:08:36 το ξημέρωμα της 28ης Οκτωβρίου του 2018.
Σύμφωνα πάντως με πληροφορίες, οι συνδρομητικές πλατφόρμες (Vodafone, Cosmote, Nova) θα συνεχίσουν να μεταδίδουν το πρόγραμμα του Mega, διότι το ΕΣΡ δεν ζήτησε από αυτές να το κατεβάσουν.
Πέραν όμως αυτών που αφορούν τους εργαζόμενους δεν ξεχνάμε τον ρόλο που έπαιξε το κανάλι στην προπαγάνδα υπέρ των μνημονίων, των δανειστών. των μέτρων, των Λαμογιων, των κλεφτών  κλπ. κλπ, κλπ.  
Ακολουθούν μερικές από τις πιο μαύρες σελίδες σε φωτογραφίες: 










Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...