Σάββατο 17 Νοεμβρίου 2018

Από την επίσκεψη των 2 Γενικών Γραμματέων του υπουργείου Εμπορικής Ναυτιλίας στην Ιτέα.

Το μεσημέρι της Παρασκευής (16/11/2018) επεσκέφθησαν την πόλη μας και συγκεκριμένα το Λιμεναρχείο Ιτέας και το Λιμενικό Ταμείο Φωκίδας οι δύο Γενικοί Γραμματείς του υπουργείου Εμπορικής Ναυτιλίας κκ. Διονύσης Τεμπονέρας και Χρήστος Λαμπρίδης. Μαζί τους και η νομική σύμβουλος του υπουργείου κα Ελένη Ευαγγελοπούλου.
Στις συναντήσεις που είχαν πρώτα με τον Λιμενάρχη κ. Αλ. Κοτσιμπό και κατόπιν με τον Πρόεδρο κ. Ν. Καϊμάρα και μέλη της επιτροπής του Λιμενικού Ταμείου, συζήτησαν  τα προβλήματα των υπηρεσιών. Ακολουθεί φωτογραφικό υλικό και βίντεο από τις δύο συναντήσεις.
















Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...