Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2018

Αλέξης Τσίπρας: «Ηταν Πολιτική ανωμαλία η συγκυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ για καλύψουν τα σκάνδαλα, όπως στην Υγεία, που κατέστρεψε τους Ελληνες» [ΒΙΝΤΕΟ]

Αλέξης Τσίπρας στον Alpha : Πολιτική ανωμαλία θα ήταν αν ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ τα έβρισκαν μεταξύ τους για να κυβερνήσουν! Αυτό έγινε μια φορά όταν συμφώνησαν ΝΔ και ΠΑΣΟΚ για να κυβερνήσουν μαζί. Η χώρα χρεοκόπησε και το 1/3 του χρέους οφειλόταν στα σκάνδαλα στο χώρο της Υγείας. Που κάποιοι είχαν κάνει το ΚΕΕΛΠΝΟ Οφ σορ του Υπ Υγείας για να ταΐζουν τις δικές τους Οφ σορ και τους λογαριασμούς τους στην Ελβετία.
Αν το «δόγμα Πολάκη» είναι το δόγμα της απονομής Δικαιοσύνης τότε ναι, εγώ είμαι με το «δόγμα Πολάκη»! Αν κάποιοι είναι με το «δόγμα της ατιμωρησίας» τότε όχι, δεν συμφωνώ μαζί τους και ας πάρουν τις ευθύνες τους. 


Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...