Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2018

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΔΡΑΚΑΚΗΣ: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ με τον συνδυασμό «ΔΕΛΦΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ»

Συνδημότες & συνδημότισσες,

Με πραγματική αγωνία για την πορεία του τόπου μας και ταυτόχρονα με αίσθημα ευθύνης και χρέους απέναντι σας, ανακοινώνω ενώπιον όλων σας την υποψηφιότητά μου για την δημαρχία Δελφών.

Ως εν ενεργεία Επικεφαλής Δημοτικής παράταξης οφείλω να σας ενημερώσω ότι:
  • Απέναντί μας έχουμε ένα σύστημα παλιό, φθαρμένο και δυστυχώς λερωμένο. Αυτό το τοπικό πολιτικό σύστημα από την αρχή της Καλλικρατικής εποχής εναλλάσσεται μεταξύ δυο παρατάξεων που ουσιαστικά είναι ΜΙΑ διασπώμενη σε δύο, μόνο και μόνο για να εγκλωβίσουν ψηφοφόρους και να διαχειριστούν πάλι οι ίδιοι την προσκόλληση στην εξουσία. Με το αζημίωτο! Και φυσικά μέσω της εξουσίας να προστατεύσουν τους εαυτούς των και να συνεχίσουν τα ίδια.
  • Είναι οι ίδιοι που καταχρέωσαν τον Δήμο και τον οδήγησαν στα πρόθυρα της χρεωκοπίας.
  • Είναι οι ίδιοι που δεν απολογήθηκαν ποτέ για τις ατασθαλίες και το τεράστιο χρέος του Δήμου.
  • Είναι οι ίδιοι που ενδυνάμωσαν τις πελατειακές σχέσεις (απευθείας αναθέσεις , ρουσφέτια κλπ) με την κατασπατάληση του δημοσίου χρήματος, του χρήματος του λαού.
  • Είναι οι ίδιοι που δεν κατάφεραν να ολοκληρώσουν ούτε ένα έργο υποδομής.
  • Είναι οι ίδιοι που αρνούνται συστηματικά την χρηστή διοίκηση, τον διαχειριστικό έλεγχο και το νοικοκύρεμα στον Δήμο .
Αυτοί φέρουν ΟΛΗ και αποκλειστική την ευθύνη για την ντροπιαστική κατάντια του Ιστορικού Δήμου Δελφών ο οποίος έχει καταντήσει περίγελως σε όλα τα όργανα της πολιτείας .
Τα δίδυμα αυτά συστήματα έχουν φερέφωνα (έντυπα και μη) που μας επιτίθενται λυσσαλέα με ολοφάνερο στόχο να μας αποκαρδιώσουν, που γαυγίζουν καθημερινά ουρλιάζοντας ή ψιθυρίζοντας στα καφενεία ότι είμαστε… φασίστες και ναζιστές! Τους αναθέσαμε στην δικαιοσύνη. Την οποία και επικαλούμαστε και την οποία έχουμε στο πλευρό μας τόσα χρόνια στον αγώνα κατά της διαφθοράς. Τα γνωρίζετε αυτά. Όλους μας γνωρίζετε.

Γνωρίζετε ότι σε μας δεν θα βρείτε ψεύδη και διαφθορά. Και το ξέρετε καλά, τόσα χρόνια.
Δεν θα βρείτε απάτες, σκοτεινά σημεία, ψέματα, κουμπαριές, αναθέσεις, συναλλαγές, συμφέροντα. Μόνο καθαρότητα, ειλικρίνεια, δημοκρατία, αγωνιστικότητα, νομιμότητα, φροντίδα, λύσεις. Καθαρές λύσεις.
Αν έχετε υπ όψη σας κάποιον καθαρότερο, ειλικρινέστερο, αγωνιστή υποψήφιο από εμένα, σας παροτρύνω να τον προτιμήσετε και να μη με ψηφίσετε.
 

Είμαστε μία ομάδα από ικανά στελέχη δημοκρατικής προέλευσης, βγαλμένοι από την κοινωνία, καθαροί άνθρωποι, αγωνιστές, με χρόνια καλή την έξωθεν μαρτυρία, με κοινό όραμα το καλό, την πρόοδο, την προστασία του τόπου, την βιωσιμότητα, τον εκσυγχρονισμό, το αισιόδοξο μέλλον, την αξιοπρέπεια.
Άνθρωποι ικανοί, από διαφορετικούς πολιτικούς χώρους και διαφορετικές ιδεολογίες, με κοινά όμως την έντονη ανησυχία για τον τόπο που ζούμε και τον προβληματισμό για την νοσηρή κατάσταση που βιώνουμε, που μέσα από ζυμώσεις, κριτική και διάλογο συσπειρώνουμε τις δυνάμεις μας, δημιουργώντας προοπτικές νίκης.

Η νίκη αυτή, αποκτά ουσία μέσα από το όραμά μας για τον τόπο, από την στοχοθεσία, τις ρεαλιστικές λύσεις, την διαφάνεια, την βαθιά γνώση των συγκριτικών πλεονεκτημάτων της περιοχής μας και την εξωστρέφεια. Αυτή η νίκη αποκτάει νόημα μέσα από την βελτίωση του επιπέδου και της ποιότητας ζωής των πολιτών.


Συνδημότες & συνδημότισσες,

Σας καλώ, να συστρατευθείτε μαζί μας. Καλώ όλες τις υγιείς και δημοκρατικές δυνάμεις του τόπου μας.
Όλους όσους έχουν το ίδιο όραμα και τις ίδιες προτεραιότητες, τα ίδια όνειρα και την ίδια προσήλωση στην καθαρότητα, στην εντιμότητα, στην αλήθεια, στην διαφάνεια, στην δημοκρατία, στον σεβασμό… όλους όσους έχουν κουραστεί από το παλιό, το φθαρμένο, το διφορούμενο, το προσωποπαγές, το ανέντιμο, να έρθουν μαζί μας.
Να βάλλουμε τελεία στο σκοτεινό παρελθόν και να μπορέσουμε να σταθούμε με αξιοπρέπεια μπροστά στα βλέμματα των παιδιών μας.
Ελάτε να κάνουμε μια νέα αρχή χωρίς βαρύνουσες ανακυκλώσεις και ασαφείς προθέσεις.
Ελάτε να κάνουμε μια καθαρή «ΔΕΛΦΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ»!

*Eντός ολίγων ημερών θα ανακοινωθούν οι προγραμματικές θέσεις του συνδυασμού μας .


Γιώργος Δρακάκης
Υποψήφιος Δήμαρχος Δελφών
Με τον συνδυασμό
«ΔΕΛΦΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ»

Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...