Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2019

Νέος θρίαμβος Τσιτσιπά στην Αυστραλία - Προκρίθηκε στους «4»

Άλλη μία χρυσή σελίδα για τον ελληνικό αθλητισμό γράφτηκε πριν από λίγο με τον Στέφανο Τσιτσιπά να προκρίνεται στους «4» του Αυστραλιανού Open και πλέον να περιμένει να μάθει τον αντίπαλό του στα ημιτελικά του τουρνουά που θα προκύψει από το ζευγάρι Ναδάλ ή Τιαφό! Σε ότι αφορά τον σημερινό αγώνα ο Τσιτσιπάς κατάφερε να κερδίσει το πρώτο σετ με 7-5. Έχασε το δεύτερο σχετικά εύκολα με 4-6 και έκανε μια εκπληκτική επιστροφή εκεί που όλα έδειχναν χαμένα στο τέταρτο σετ το οποίο τελικά πήρε με 6-4.
Στο τελευταίο σετ ο Έλληνας τενίστας με… αέρα νικητή, παρά τη σθεναρή αντίσταση του Αγκουτ Μπαουτίστα, κατάφερε και επικράτησε (έπειτα από ένα αγώνα που κράτησε πάνω από τρεις ώρες) με 7-6 στο τάι μπρέικ και πανηγύρισε με την ψυχή του τη μεγαλειώδη πρόκριση.
«Ζω το όνειρό μου. Νομίζω ότι είναι παραμύθι, αλλά είναι απλά η αλήθεια. Όταν έλεγα στην αρχή της χρονιάς πως ένας από τους στόχους μου είναι να πάω στην ημιτελική φάση ενός Grand Slam, νόμιζα ότι είμαι τρελός, αλλά να που έγινε», τόνισε ο Στέφανος στη συνέντευξή του μέσα από το court, μετά τη λήξη του αγώνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...