Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2019

ΣΑΛΟΣ: Καραμπινάτη ομολογία διαπλοκής - Ο Μαρινάκης πληρώνει τα ενοίκια της ΝΔ

«Οι δημόσιες ευχαριστίες του γραμματέα της ΝΔ στον Πειραιά, κ. Βοϊδονικόλα, προς τον Βαγγέλη Μαρινάκη, για την κάλυψη των ενοικίων, του εξοπλισμού και της ανακαίνισης των τοπικών γραφείων της ΝΔ, αποτελεί καραμπινάτη ομολογία διαπλοκής, που εκθέτει ανεπανόρθωτα τον Κυριάκο Μητσοτάκη» αναφέρει σε γραπτή του ανακοίνωση ο ΣΥΡΙΖΑ.

«Ο πρόεδρος της ΝΔ οφείλει άμεσα να δώσει εξηγήσεις για τις οικονομικές σχέσεις του κόμματός του με τον εν λόγω επιχειρηματία. Αναρωτιόμαστε αν με τέτοιες «χορηγίες» έχει καταφέρει τελικά να μειώσει τα έξοδα του κόμματός του» καταλήγει στην ανακοίνωσή του το κυβερνών κόμμα.

Ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Ιωάννης Βοϊδονικόλας κατά την κοπή της πίτας, ευχαρίστησε όλους του παρευρισκομένους ένα έναν ξεχωριστά και ιδιαίτερα «τον εφοπλιστή, ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Ολυμπιακός, πρώτο Δημοτικό Σύμβουλο με τον “Πειραιά Νικητή” και υιό του αείμνηστου Βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας στην Ά Πειραιά Μιλτιάδη Μαρινάκη, τον κύριο Ευάγγελο Μαρινάκη ο οποίος στη μνήμη του πατέρα του καλύπτει όλα τα λειτουργικά έξοδα του γραφείου
Παράλληλα, εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση κατά της κυβέρνησης.
«Σήμερα έχουμε νέα, μεγάλα γραφεία για να χωρέσουμε όλοι οι ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ και ανοιχτά σε όποιον θέλει να στρατευτεί μαζί μας στο στόχο μας, να φύγει η σημερινή κυβέρνηση η χειρότερη που πέρασε από την Ελλάδα και η οποία είναι ένα βήμα πριν αλλάξει και την ιστορία του Έθνους μας, πριν ξεπουλήσει τη ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ μας».
«Γι΄ αυτό καλώ εσάς, σε κάθε γειτονιά, σε κάθε σπίτι, στα καφενεία… παντού! Να μεταφέρετε το μήνυμα της ΝΙΚΗΣ, το μήνυμα ότι μόνο με τον Κυριάκο Μητσοτάκη η Ελλάδα μπορεί να αποκτήσει ξανά τη σταθερότητα και τη σοβαρότητα που της αξίζει. Η ΣΥΡΙΖΑΝΕΛΛ θα μείνουν στη σύγχρονη ιστορία ως την πιο μαύρη σελίδα».

Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...