Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2019

Βρέθηκε η σορός του πιλότου του αεροσκάφους που κατέπεσε στο Μεσολόγγι

Εντοπίστηκε από το λιμενικό η σορός του πιλότου Παναγιώτη Κεφαλά, ο οποίος είχε καταπέσει με ένα διθέσιο αεροσκάφος σε θαλάσσια περιοχή ανοιχτά του Μεσολογγίου. Η σορός εντοπίστηκε στο σημείο που είχε υποδείξει ο αυτόπτης μάρτυρας πριν από τέσσερις ημέρες, ωστόσο, η ορατότητα στο σημείο που έπεσε το αεροσκάφος ήταν σχεδόν μηδενική κάτι που δυσκόλεψε τις έρευνες. Στο νοσοκομείο Μεσολογγίου η σορός του άτυχου πιλότου.

Μετά από τέσσερις ημέρες ερευνών στον Πατραϊκό Κόλπο και στην θαλάσσια περιοχής της Καβουρότρυπας, ανασύρθηκε νεκρός ο πιλότος Παναγιώτης Κεφάλας. Ο άτυχος πιλότος εντοπίστηκε από δύτες του λιμενικού.
Οι δύτες εντόπισαν το αεροσκάφος σε βάθος πενήντα μέτρων και κοντά στο σημείο που είχε υποδείξει ο αυτόπτης μάρτυρας της πτώσης του αεροσκάφους.
 

Όπως έγινε γνωστό, ο άτυχος πιλότος βρέθηκε στη θέση του, εντός του αεροσκάφους, κάτι που δείχνει πως δεν πρόλαβε να αντιδράσει.
Το έργο των δυτών ήταν από την αρχή πάρα πολύ δύσκολο καθώς στο σημείο που έπεσε το αεροσκάφος η ορατότητα ήταν σχεδόν αδύνατη, με αποτέλεσμα να χρειαστούν τρεις προσπάθειες για να εντοπίσουν το αεροσκάφος και τη σορό του Παναγιώτη Κεφάλα, η οποία μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο “Χατζηκώστα” για τη νεκροψία νεκροτομή.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...