Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2019

O ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΑΓΚΑΛΗΣ: Απάντηση σε θέσεις του κ. Δρακάκη

Η παρούσα επιστολή είναι προς διευκρίνηση των πραγματικών γεγονότων, των θέσεων και απόψεων του συνδυασμού μας και αποκατάσταση της αλήθειας.
Στο Δημοτικό Συμβούλιο το μεσημέρι της Παρασκευής συζητήθηκαν, μεταξύ άλλων, το Μακεδονικό και ο προϋπολογισμός, δύο θέματα με μεγάλη βαρύτητα για την Πατρίδα  μας και το Δήμο μας.
Με χτεσινή του ανακοίνωση ο κ. Δρακάκης μας κατηγορεί ότι δήθεν δεν συμφωνήσαμε σε κοινή ανακοίνωση για το Μακεδονικό και αποχωρήσαμε και ότι δήθεν στηρίξαμε τον προϋπολογισμό του Δήμου.
Προφανώς οι συνεχείς αντεγκλήσεις του κ. Δρακάκη με το Δήμαρχο και τις λοιπές παρατάξεις-πλήν ημών, οι οποίες έχουν διαταράξει κατ επανάληψη την ηρεμία και έχουν πλήξει σημαντικά το κύρος του Δημοτικού Συμβουλίου, δεν του επέτρεψαν να αντιληφθεί τις θέσεις μας και τι ακριβώς ψηφίσαμε. Αυτό εκτιμώ καλοπροαίρετα...
Κατ αρχήν τον προϋπολογισμό τον καταψηφίσαμε με συγκεκριμένο σκεπτικό και αιτιολόγηση.
Κατά δεύτερον: Μέλη του συνδυασμού μας συμμετείχαν στην επιτροπή για το Μακεδονικό και η οποία έφερε το θέμα στο Δημοτικό Συμβούλιο. Εξέθεσα τις προσωπικές μου απόψεις - οι οποίες δημοσιοποιήθηκαν, όπως έκαναν όλοι.
Ο συνδυασμός μας πρότεινε την υιοθέτηση κοινού ψηφίσματος, υιοθετώντας τα κοινά στοιχεία, αφού το σκεπτικό του καθενός ήταν διαφορετικό.
Δυστυχώς η συνεχόμενη παρεκτροπή του Δημοτικού Συμβουλίου και η μετατροπή του σε τόπο οχλαγωγίας, χωρίς να τηρείται έστω στοιχειωδώς ο κανονισμός του, αποτελεί ανασταλτικό παράγοντα για τις Δημοκρατικές διαδικασίες που όφειλε να διασφαλίζει.
Ως στοιχειώδη ένδειξη διαμαρτυρίας, και αφού είχε ολοκληρωθεί η συζήτηση χωρίς να τεθούν οι προτάσεις για ψηφοφορία, αποχωρήσαμε.
Ως επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης και υποψήφιος Δήμαρχος, δεν έχω σιγοντάρει και δεν πρόκειται να σιγοντάρω φαινόμενα παρεκτροπής του Δημοτικού Συμβουλίου και δεν θα ακολουθήσω αυτά τα μονοπάτια του λαϊκισμού, τα οποία θα χρησιμοποιούνται όλο και περισσότερο, ειδικά την προεκλογική περίοδο που ατύπως διανύουμε.

Παναγιώτης Ταγκαλης
Δημοτικός Συμβουλος
Δ.Δελφών

Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...