Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2019

Η Στερεά Σε Νέα Τροχιά: Επίκαιρη Ερώτηση για την Πρόταση Ενοποίησης των Αναπτυξιακών Εταιρειών

Επίκαιρη ερώτηση κατέθεσε ο Περιφερειακός Σύμβουλος ΠΕ Φωκίδας κ. Δρόσος Παρασκευάς, ενόψει τη συνεδρίασης του Περιφερειακού Συμβουλίου στο Ευπάλιο Φωκίδας. Η ερώτηση αφορά την ενημέρωση του Περιφερειακού Συμβουλίου για το στάδιο που βρίσκεται η πρόταση ενοποίησης των Αναπτυξιακών Εταιριών, εάν η πρόταση θα γίνει στην παρούσα θητεία του Περιφερειακού, και εάν η πρόταση θα προβλέπει την διάρθωση / λειτουργία της νέας Αναπτυξιακής Εταιρείας. Ακολουθεί η ερώτηση:

Κύριε Περιφερειάρχα,
Το Περιφερειακό Συμβούλιο έχει αποφασίσει τον ορισμό Τεχνικού Σύμβουλου με στόχο την ενοποίηση των Αναπτυξιακών Εταιρειών της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.
Η ενοποίηση των Αναπτυξιακών Εταιριών αποσκοπεί αφενός στην εξοικονόμηση πόρων και αφετέρου στην καλύτερη διοργάνωση των υπηρεσιών, στην μείωση του χρόνου αποφάσεων και στην εξάλειψη όποιων φαινομένων αδιαφάνειας και παθογενειών έχουν παρουσιασθεί τα παρελθόντα έτη. Η ενοποίηση, όπως έχει υποστηριχθεί ως επί το πλείστον από την παράταξη μας είναι επιτακτική ανάγκη και διέξοδος για την υποβοήθηση της λειτουργίας της Περιφέρειας προς όφελος του τόπου και των κατοίκων της.
Παρακαλούμε να μας ενημερώσετε:

  1. Σε ποια φάση βρίσκεται η επεξεργασία και εκπόνηση της σχετικής πρότασης;
  2. Ποιο είναι το χρονοδιάγραμμα για την έκδοση της τελικής πρότασης και εάν εκτιμάτε ότι θα γίνει στην παρούσα θητεία του Περιφερειακού Συμβουλίου,
  3. Η μελέτη-πρόταση θα φτάνει μέχρις του σημείου να προβλέπει το οργανόγραμμα, η διάρθρωση των θέσεων που θα δημιουργηθούν / καταργηθούν και τρόπο ορισμού της νέας διοίκησης και του τρόπου λειτουργίας της;
ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΕΡΕΑ ΝΕΑ ΤΡΟΧΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...