Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2019

Παν. Μέγκος: «Ξύπνησε» Αλλά... «Ξανά Κοιμήθηκε» {ΑΧ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ}

«Κε. Μέγκο Εδώ δεν είναι η Βουλή των Ελλήνων. Εδώ είναι Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Δελφών. Αυτά τα θέματα δεν μας αφορούν. Νομοθετούν άλλοι. Εμείς είμαστε για τα δημοτικά.»
Την φράση αυτή από τον κο Δρακάκη την έχω ακούσει περισσότερο από 20 φορές μέσα στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου. Ιδιαίτερα τα πρώτα χρόνια του Καλλικρατικού Δήμου Δελφών και είναι καταγεγραμμένη στα πρακτικά.

Όταν, άλλοτε ως παράταξη και άλλες φορές με υπογραφές των πολιτών, έφερνα θέματα που αφορούσαν: τα Μνημόνια που ψήφιζαν οι Κυβερνήσεις, ψηφίσματα για την επίσκεψη της Μέρκελ στην Αθήνα, για τον ΕΝΦΙΑ, για το Χαράτσι της ΔΕΗ, για την Επιτροπεία και το Παρατηρητήριο στους Δήμους, για τον Φούχτελ, για, για, …….για τις ζωές μας.
Όλα αυτά τα χρόνια που η Ελλάδα ως χώρα περνούσε βήμα-βήμα στην Επιτροπεία. Παραχωρώντας την Εθνική της Κυριαρχία & Ανεξαρτησία, στα κέντρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, της Ευρωπαϊκής Τράπεζας του Δ.Ν.Τ. και των ΗΠΑ. Πολλοί τότε ήταν αυτοί που «κοιμόντουσαν» ή δεν ήθελαν να δουν. Πίστωναν στο χρόνο. Χαμπάρι με λίγα λόγια, όσο κι αν τους σκούνταγες.
Ξαφνικά χτύπησε η Κουδούνα στα αυτιά του κου Δρακάκη (και πολλών άλλων) και πετάχτηκε: ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΑΑ!
Όμως τώρα η χώρα έχει σαφή χαρακτηριστικά Προτεκτοράτου, κι η Βουλή των Ελλήνων δεν Αποφασίζει, αλλά Επικυρώνει, τις αποφάσεις των Ξένων Κέντρων.
Τοποθετήθηκα στο Δ.Σ.: «Είμαι Ενάντια στην Συμφωνία των Πρεσπών. Αυτή είναι η προσωπική μου άποψη, χωρίς να δεσμεύει τα μέλη της παράταξής μου.»
Απόσπασμα της ομιλίας μου-τεκμηρίωσης: «Την επέβαλαν οι Αμερικάνοι για να εξυπηρετήσουν τα συμφέροντά τους φτιάχνοντας την μεγαλύτερη Στρατιωτική τους Βάση στην Ευρώπη. Την επέβαλαν οι Γερμανοί για να ανοίξουν νέο Δρόμο Αγοράς, Οικονομικό, Εμπορικό, Ενεργειακό, για το δικό τους συμφέρον.
Τα δικά τους συμφέροντα, είναι ενάντια στα Συμφέροντα του Ελληνικού Λαού και του Σκοπιανού Λαού. Είναι υπέρ των συμφερόντων της Μεγάλο- Αστικής Τάξης και στην χώρας μας, που έχει εξυπηρετηθεί κι όλα τα προηγούμενα χρόνια από το Σκοπιανό».
ΑΛΛΑ όταν ειπώθηκε η θέση μου και η τεκμηρίωση, είχε ΞΑΝΑ Κοιμηθεί!

Υ.Γ. Αγαπητοί συμπατριώτες η τεκμηρίωση της θέσης μου είναι γραμμένη στα πρακτικά. Τα ψηφίσματα δεν λένε μόνο τι δεν θέλουμε. Πρέπει να αναφέρουν την αιτία για την οποία είμαστε ενάντια και να δείχνουν ποιος έχει την ευθύνη. Αλλιώς είναι γράμματα κενά.

Μέγκος Παναγιώτης
Δημοτικός Σύμβουλος & Υποψήφιος Δήμαρχος για τον Δήμο ΔΕΛΦΩΝ
«ΠΟΛΙΤΕΣ στο ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ»

Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...