Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2019

Οριστικό τέλος για τα Windows 7 και Windows 8.1

Στη «σύνταξη» οδηγούνται δύο από τα πιο δημοφιλή λειτουργικά συστήματα υπολογιστών, καθώς η Microsoft ανακοίνωσε πως σταματά τις πωλήσεις των Windows 7 και Windows 8.1 και σε κατασκευαστές ηλεκτρονικών (OriginalEquipment Manufacturers-OEMs).

Εδώ και δύο χρόνια η εταιρεία έχει αποσύρει τα Windows 7 από τη λιανική αγορά. Τώρα, με την ανακοίνωση πως τα δύο προγράμματα δεν θα πωλούνται πλέον ούτε και σε κατασκευαστές, βάζει ουσιαστικά το οριστικό τέλος των δύο λειτουργικών της.

Η Microsoft ωστόσο έχει ανακοινώσει πως θα συνεχίσει την υποστήριξη των Windows 7 ώς τον Ιανουάριο του 2020 και των Windows 8.1 ώς τον Ιανουάριο του 2023. Τα Windows 7 παρουσιάστηκαν πρώτη φορά το καλοκαίρι του 2009, ενώ τα Windows 8.1 το καλοκαίρι του 2013.
Ειδικά τα Windows 7 είχαν θεωρηθεί ως μια από τις καλύτερες και σταθερές εκδόσεις του λειτουργικού συστήματος της Microsoft και εκτιμάται ότι ώς σήμερα λειτουργούν σε περισσότερες από 630 εκατομμύρια συσκευές.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...