Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2019

Βόζενμπεργκ: Μικρό και ασήμαντο ζήτημα η κατάργηση του 8ωρου στην Ευρώπη

Μικρά και ασήμαντα θεωρεί τα ζητήματα εργασιακής πολιτικής η ευρωβουλευτής Ελίζα Βόζενμπεργκ.
Καλεσμένη στην εκπομπή του Κώστα Αρβανίτη «Άλλη Διάσταση», η κυρία Βόζενμπεργκ όταν ρωτήθηκε από την βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Χαρά Καφαντάρη, «γιατί ψήφισε την κατάργηση του 8ωρου των εργαζομένων στην Ευρώπη», απάντησε:
«Λυπάμαι κ. Καφαντάρη, αλλά δεν θα μπω σε «μικρά και ασήμαντα» θέματα, η εργασιακή πολιτική ανήκει σε ένα πλέγμα εργασιακών πολιτικών που καταρτίζεται από τα κράτη- μέλη».
Η στάση αυτή της ευρωβουλευτού της ΝΔ προκάλεσε την αντίδραση της κυρίας Καφαντάρη, η οποία θέλοντας να βεβαιωθεί πως διατυπώνεται αυτή η άποψη την ρώτησε αν «είναι μικρά και ασήμαντα το 8ωρο» για να λάβει την αφοπλιστικά ειλικρινή απάντηση, «ναι, κυρία Καφαντάρη»…

Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...