Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2019

ΤΟ ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΟ βίντεο για Μητσοτακη και Νίκο Γεωργιάδη.

Όταν ρωτήθηκε από τον Νίκο Χατζηνικολάου, στο στούντιο του STAR και στην εκπομπή «Ενικός», για τις αποκαλύψεις του HOT DOC και την υπόθεση παιδεραστίας που αφορούσε τον Νίκο Γεωργιάδη, τον οποίο καταδίκασε το δικαστήριο.

Ο κ. Μητσοτάκης απέφυγε να μιλήσει επί της ουσίας, πήρε συναισθηματικό ύφος και απέφυγε να απαντήσει σε όλα τα ερωτήματα ενώ ειρωνεύτηκε το HOT DOC, λέγοντας επί λέξει:
«Δεν είναι δα και οι New York Times»
Συγκεκριμένα, στην υποτιθέμενη απάντησή του, έκανε λόγο για κίτρινο τύπο, για μη «αναβάθμιση του πολιτικού διαλόγου» ενώ μίλησε επίσης και για έναν πανικόβλητο ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος υιοθέτησε το δημοσίευμα ενός περιοδικού, το οποίο δεν «είναι και οι New York Times».
Και επειδή δεν είχε να πει τίποτα, κάτι το οποίο συνήθιζε και συνηθίζει, προχώρησε σε έναν «δεκάρικο» περί πανικόβλητου ΣΥΡΙΖΑ.
«Πραγματικά πρέπει να είναι πολύ πανικόβλητος ο ΣΥΡΙΖΑ όταν ο ίδιος σήμερα υιοθετώντας το δημοσίευμα ενός περιοδικού, δεν θα πω τίποτα αλλά δεν είναι και οι New York Times. Δεν διακρίνεται ακριβώς για τη φερεγγυότητά του και τη δημοσιογραφική του αντικειμενικότητα», είπε χαρακτηριστικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...