Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2019

Η Κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας από το Λιμενικό Ταμείο νομού Φωκίδος.

Σήμερα Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2019, πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση κοπής της Πρωτοχρονιάτικης πίτας από τον Λιμενικό Ταμείο νομού Φωκίδος, παρουσία κόσμου, της Διοίκησης του Λιμενικού Ταμείου, στην αίθουσα συνεδριάσεων της ΤΚ Ιτέας.
Ο Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου νομού Φωκίδος κος Νικόλαος Καϊμάρας μίλησε στην εκδήλωση κάνοντας έναν απολογισμό της χρονιάς που πέρασε και αναφέρθηκε στο έργο τα πεπραγμένα και τους στόχους για το 2019, με μια σειρά έργων που σκοπό έχουν να αναδείξουν το λιμάνι και την πόλη της Ιτέας. Ευχαριστώντας ταυτόχρονα όλους όσους έχουν σταθεί δίπλα στην προσπάθεια της διοίκησης και έχουν βοηθήσει με οποιονδήποτε τρόπο το έργο της. Επίσης τονίστηκε η προσπάθεια σωστής διαχείρισης των πόρων που είχε στη διάθεσή του το Λιμενικό Ταμείο (αύξηση εσόδων και μείωση εξόδων), με σκοπό τα έσοδα να διατεθούν για αναπτυξιακά έργα που θα αναβαθμίσουν το Λιμάνι και την πόλη γενικότερα.
Στην συνέχεια τον λόγο πήρε ο κος Σάββας Γιαννοσπύρος μέλος της Λιμενικής επιτροπής, ο οποίος εξήρε την  αγαστή συνεργασία μεταξύ των μελών της παρούσης Λιμενικής επιτροπής, την προσήλωσή της στο έργο της για το καλό του τόπου και ευχήθηκε σε όλους για την καινούργια χρονιά.
Τελευταίος  από τα μέλη της  επιτροπής μίλησε ο κος Χρ. Βανδώρος, ο οποίος μετά από κάποιες ευχαριστίες σε άτομα που έχουν βοηθήσει με την δουλειά τους, εστίασε σε κάποιες λεπτομέρειες και διευκρινήσεις σχετικά με τις ενέργειες του Λιμενικού Ταμείου για την προσέλκυση επισκεπτών (βλεπε ΟΦΣΕ) και που θα πρέπει να εστιάσoυν περισσότερο για την αναβάθμιση του Λιμανιού και και της ζώνης Λιμένος γενικότερα.
Ακολούθησε μια σύντομη συζήτηση, με ερωτήματα και ευχές για την καινούργια χρονιά, από τους εκλεκτούς καλεσμένους. 







 

 









Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...