Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2019

O βουλευτής της ΝΔ Κώστας Κουκοδήμος, προαναγγέλλει τέταρτο μνημόνιο αν βγει ο Κυριάκος

Σε μία παραδοχή χωρίς προηγούμενο πέρασε ο βουλευτής Πιερίας της Νέας Δημοκρατίας Κώστας Κουκοδήμος.
Ο γαλάζιος βουλευτής ούτε λίγο ούτε πολύ είπε πως αν ο Κυριάκος Μητσοτάκης και το κόμμα του κερδίσει τις επερχόμενες εθνικές εκλογές είναι πολύ πιθανό να προχωρήσει σε... τέταρτο μνημόνιο!

Συγκεκριμένα σε συνέντευξή του στο Flash Radio 99.4 είπε:
«Τον Οκτώβριο αν αναλάβει με το καλό ο Κυριάκος Μητσοτάκης τα πράγματα θα είναι ακόμα πιο δύσκολα, ίσως αναγκαστεί να μπει και σε ένα τέταρτο μνημόνιο η κυβέρνηση του Κυριάκου του Μητσοτάκη».
Την ίδια ώρα, όπως φαίνεται από τα παραπάνω, ο ίδιος αδειάζει τον πρόεδρο του κόμματός του, που μιλά συνεχώς για πρόωρες εκλογές, αφού παραδέχεται πως αυτές θα γίνουν στην ώρα τους, δηλαδή τον Οκτώβριο.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...