Παρασκευή, 15 Μαρτίου 2019

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΓΚΛΗΣΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ Δ.Κ. ΙΤΕΑΣ

Παρακαλούμε όπως στις 20 Μαρτίου 2019, ημέρα Τετάρτη και ώρα 19:00, προσέλθετε στην αίθουσα συνεδριάσεων της Δημοτικής Ενότητας Ιτέας του Δήμου Δελφών, σε δημόσια τακτική συνεδρίαση, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 88 του Ν. 3852/2010 με θέματα ημερήσιας διάταξης :
  1. Γνωμοδότηση για κατασκευή πεζοδρομίου έμπροσθεν οικίας κας Ανδρέου Χριστίνας του Στεφάνου επί της οδού Χαρ. Τρικούπη, Ο.Τ. 130 στην Ιτέα, ύστερα από το υπ΄ αριθμ. 2780/26-2-2019 έγγραφο της Δ/νσης Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Δελφών.
  2. Γνωμοδότηση για κατασκευή πεζοδρομίου έμπροσθεν οικίας κας Καραγιαννίδη Βασιλικής επί της οδού Ηλ. Τρίγκα, Ο.Τ. 88 στην Ιτέα, ύστερα από το υπ΄ αριθμ. 3086/28-2-2019 έγγραφο της Δ/νσης Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Δελφών.
  3. Γνωμοδότηση για κατασκευή πεζοδρομίου επί της οδού Χαρ. Τρικούπη από την οδό Μεταμορφώσεως μέχρι την οικία Θεοχάρη. (εισηγητής κ. Μέγκος Αναστάσιος).
  4. Γνωμοδότηση για ένταξη σε Πρόγραμμα Έργων : α) του προβληματικού τμήματος δικτύου αποχέτευσης Ιτέας και β) της αντικατάστασης των αμιαντοσωλήνων δικτύου ύδρευσης Ιτέας. (εισηγητής κ. Μέγκος Αναστάσιος).
  5. Γνωμοδότηση για διάνοιξη δρόμου στην Χαρ. Τρικούπη από τη οδό Λ. Ηρώων μέχρι την Ν. Μπαλή. (εισηγητής κ. Μέγκος Αναστάσιος).
Ο Πρόεδρος του Συμβουλίου
της Δημοτικής Κοινότητας Ιτέας

Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...