Πέμπτη 7 Οκτωβρίου 2010

Οι πουτάνες της Bilderberg !

Δραγώνα - ΔιαμαντοπούλουΗ κ. Δραγώνα στο βιβλίο της « Τι είναι η Πατρίδα μας», μας διδάσκει γιατί δεν πρέπει να χαιρόμαστε που είμαστε Έλληνες και γι’ αυτό ξεσήκωσε εναντίον της όλη την ομογένεια.
Εδώ μιλάμε για πλήρη Εθνική διαστροφή! Σας ευχαριστούμε που μας δώσατε να καταλάβουμε γιατί ο τότε ανεύθυνος Πρωθυπουργός της χώρας, κ. Σημίτης, από βήματος της Βουλής των Ελλήνων ευχαριστούσε τις Η.Π.Α., για την στάση τους στο επεισόδιο ! Σας ευχαριστούμε που μας δώσατε να καταλάβουμε γιατί, κατά τον τότε Υπουργό Εξωτερικών και σημερινό Αντιπρόεδρο της κυβερνήσεως, κ. Πάγκαλο, την Ελληνική σημαία στα Ίμια την « πήρε ο αέρας»!

Ξεχνάτε, όμως, πως εκείνη την ημέρα ,31 Ιανουαρίου του 1997, έδωσαν το αίμα τους γι’ αυτήν την Πατρίδα, που εσείς καθημερινά εκποιείτε και παραχωρείτε, τρία παλικάρια, τρεις ηρωϊκοί αξιωματικοί του Πολεμικού μας Ναυτικού, οι: Χριστόδουλος Καραθανάσης, Παναγιώτης Βλαχάκος και Έκτορας Γιαλοψός. Οι οποίοι δεν νιάστηκαν για τα νιάτα τους, για τις οικογένειές τους, γιατί πάνω απ’ όλα ήταν η ΠΑΤΡΙΣ !

Αναρωτιέμαι λοιπόν, πώς να τα γνωρίζετε εσείς αυτά, παιδιά της νέας τάξεως πραγμάτων και της παγκοσμιοποίησης ;

Και ερωτούμε την κ. Υπουργό Παιδείας (έστω και ΜΗ Εθνικής), να εξηγήσει δημοσίως:

1. Εάν εγκρίνει την παραχάραξη της Ελληνικής Ιστορίας επ’ ωφελεία των εξ’ ανατολών γειτόνων μας;
2. Εάν πιστεύει, ότι η αποσιώπηση της έννοιας της Εθνικής ταυτότητάς μας θα δημιουργήσει καλύτερους Έλληνες στο μέλλον;
3. Αν, ως πολιτικός, πιστεύει ότι πράγματι οι βραχονησίδες Ίμια αποτελούσαν και αποτελούν αντικείμενο διεκδίκησης μεταξύ Ελλάδος και Τουρκίας;

Τέλος, τι μέτρα προτίθεται να λάβει κατά των γραικύλων που έχουν εισχωρήσει σε όλες τις βαθμίδες της Εκπαιδευτικής ιεραρχίας της Ελλάδος, από το Δημοτικό μέχρι το Εθνικό Συμβούλιο Παιδείας και το Παιδαγωγικό Ινστιτούτο;

Αποστόλου Παναγιώτης

Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...