Πέμπτη 30 Ιουνίου 2011

Χρ. Φωτόπουλος: Αν αυτό λέγεται δημοκρατία...Ντροπή, ντροπή, ντροπή

Προς απάντηση λοιπόν όσων βο(υ)λευτών και άλλων Κοκαλάκιδων και Παπουτσάκιδων που είδαν τους πολίτες, που διαδηλώνουν πάνω απο ένα μήνα τώρα ειρηνικά, να αποτελούν "εχθρικό περιβάλον" για τα ΜΑΤ και το παρακράτος του ΜΠΑΤΣΟΚ και των εξαπτέρυγων αυτού, και δηλώσεις σαν αυτή του Βενιζέλου ότι 

το έκαναν λέει για να προστατέψουν το......δικαίωμα μας να διαδηλώνουμε!!! που προσβάλει ακόμη και το IQ μωρού ή ηλίθιου,

έρχεται η δήλωση του κου Χρ. Φωτόπουλου προέδρου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων.



«Ζητάω συγνώμη από τους πολίτες. Είναι ντροπή», επεσήμανε μιλώντας στον Real Fm ο κος Φωτόπουλος για τη στάση των συναδέλφων του στα επεισόδια.

Όταν ρωτήθηκε αν είχαν πολιτικές εντολές να επιτεθούν στους πολίτες, απάντησε ότι :
«δεν μπορεί να δεχθεί πως οι αστυνομικοί λειτουργούν αυτοβούλως». 
«Αν είναι έτσι, τότε είμαστε άτακτο σώμα και κάποιος πρέπει να μας βάλει σε τάξη», 
«Αν αυτό λέγεται δημοκρατία και ομαλή λειτουργία και ενδεδειγμένος τρόπος λειτουργίας της αστυνομίας, βροντοφωνάζω όχι. Ντροπή, ντροπή, ντροπή» 
Αυτά είπε ο κ. Φωτόπουλος και  ζήτησε να γίνει ενδελεχής έρευνα και να μη μείνει τίποτε κρυφό.

Τέλος, άφησε αιχμές για την πολιτική ηγεσία, η οποία όπως ανέφερε, 
«καλεί την αστυνομία να αντιμετωπίσει προβλήματα πολιτικά που χρειάζονται άλλες παρεμβάσεις, παρά να βρίσκεται δίπλα στον πολίτη».

Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...