Πέμπτη 30 Ιουνίου 2011

Υπό καθεστώς εκβιασμού είπε το “ΝΑΙ” ο Αθανασιάδης;


http://www.hellenicparliament.gr/UserThumbs/ead3237d-2c71-43a9-b9ae-057fcbd6268d/thumbs_80x101/athanasiadis_1.jpgΒασικά τώρα, είναι πιά αργά. Ο κος Αθανασιάδης Αλέξανδρος βουλευτής Κοζάνης υπέγραψε το μεσοπρόθεσμο και το όνομά του καταχωρήθηκε στην μαύρη λίστα των 155 προδοτών της Ελλάδος.
Διαβάζοντας το ρεπορτάζ του olympia.gr σχετικά με το πώς επιτυγχάνεται η κομματική πειθαρχεία γενικότερα, ανέτρεξα στο βιογραφικό του βουλευτή έτσι όπως το δίνει η βουλή των Ελλήνων.
Παραθέτω αυτολεξή το τμήμα που αναφέρεται στην επαγγελματική του δραστηριότητα:
<<Μετά τις σπουδές και την εκπλήρωση των στρατιωτικών μου υποχρεώσεων εργάστηκα σε ιδιωτικές εταιρείες κατασκευών και το 1978 ιδρύω τεχνική εταιρεία με κύριο αντικείμενο τους σταθμούς παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας. Στην συνέχεια δραστηριοποιούμαι σε έργα νέας τεχνολογίας όπως η κινητή τηλεφωνία, το φυσικό αέριο, οι αναπαλαιώσεις στο Άγιο 'Oρος, τα Αιολικά Πάρκα.>> Και δεν θα μπορούσα φυσικά να διαφωνήσω με τα ερωτήματα που τίθενται απο το olympia .gr.

Ερωτούμε λοιπόν ευθέως: Κύριε Αθανασιάδη, γνωρίζουμε ότι δεν έχετε βιοποριστικό πρόβλημα γι’ αυτό και δεν θα είχατε ενδοιασμούς για να ψηφίσετε “ΟΧΙ”. Τι συνέβει λοιπόν στο μεσοδιάστημα με τις προσωπικές επαφές;
  • Κύριε Αθανασιάδη, συμμετέχετε σε εταιρείες οι οποίες έχουν πάρει έργα στην ΔΕΗ;
  • Σχετίζεστε με πρόσωπα τα οποία ομοίως αποτελούν προμηθευτές / υπεργολάβους της ΔΕΗ;
  • Εάν ισχύουν τα ανωτέρω, τι ύψους ήταν οι συμβάσεις που υπέγραψαν αυτές οι εταιρείες; Μπορούμε να έχουμε τα στοιχεία των διαγωνισμών και των απ’ ευθείας αναθέσεων εάν υπάρχουν;
Και το κυριότερο: Υπάρχει περίπτωση κάποιοι “σύντροφοι” να σας παρέθεσαν σειρά έργων / συνεργασιών με την επιχείρηση προκειμένου να σας μεταπείσουν από την αρχική σας θέση; Γιατί στην ομιλία σας υποπέσατε στο ολίσθημα να επικαλεσθείτε επιβεβαιώσεις από τον πρωθυπουργό και τους υπουργούς, την ίδια στιγμή που η ιδιωτικοποίηση της ΔΕΗ είναι ειλημμένη και έχει επισήμως ενταχθεί στο μεσοπρόθεσμο!
Σας έβαλαν το μαχαίρι στο λαιμό λοιπόν κύριε Αθανασιάδη οι ίδιοι σας οι σύντροφοι;

Θα ήταν ευχής έργον να μας απαντούσε ο κος βουλευτής  γιατί διαφορετικά δεν θα μπορεί ούτε να επιστρέψει στην ιδιαίτερη πατρίδα του.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...