Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2011

Χούντα η νέα κυβέρνηση κατά τον Πάνο Καμμένο

Ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Πάνος Καμμένος αποκάλυψε σήμερα την πρόθεσή του να μην δώσει την ερχόμενη Τετάρτη ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση συνεργασίας υπό τον Λουκά Παπαδήμο.
Χαρακτηρίζοντας την νεοσύστατη κυβέρνηση «χούντα», διευκρινίζει ότι η τοποθέτησή του αποτελεί συνέχεια της....
δήλωσης του συμβούλου του προέδρου της ΝΔ Δημήτρη Σταμάτη, ότι «μια κυβέρνηση συνεργασίας θα αποτελούσε κοινοβουλευτική χούντα».

Παράλληλα, ο κ. Καμμένος τάχθηκε κατά της συμφωνίας της 26ης Οκτωβρίου, αφού -όπως εξήγησε-επικυρώνει το πρώτο μνημόνιο, το οποίο η Νέα Δημοκρατία έχει αποκηρύξει. Δήλωσε δε οτι <<εάν υπογραφεί και επικυρωθεί η συμφωνία, τότε μπαίνει ως εγγύηση στα ομόλογα που... θα αντικατασταθούν με το PSI η ελληνική κρατική περιουσία και η ελληνική ιδιωτική περιουσία>>.

http://www.briefingnews.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...