Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2011

Σαμαράς: Δέν υπογράφω ε...καί?

Πολύς λογος γίνεται, για το εαν θα υπογράψει ο κος Σαμαράς την περιβόητη και κατάπτυστη συνάμα επιστολή υποτελειας  και παράδοσης της Εθνικής μας κυριαρχίας, ώστε να εκταμιευτεί η 6η δόση απο την Τρόικα.
Τα καθεστωτικά ΜΜΕ έχουν λάβει τις εντολές τους, απο τα πραγματικά αφεντικά του τόπου και έχουν ήδη επιδοθεί σε ένα όργιο δημοσιευμάτων και ρεπορτάζ σπέρνοντας τον φόβο στους πολίτες, τονίζοντας με την μεγαλήτερη δυνατή ένταση  όλες τις αρνητικές συνέπειες απο την μη εκταμίευση της 6ης δόσης...
Και φυσικά ούτε λόγος για τις παραχωρήσεις που θα αναγκαστούμε κάνουμε, βάση της  συμφωνίας της 26ης Οκτωβρίου που προβλέπει την ταχύτατη εκποίηση, την ληστρική εκμετάλλευση και την επίσημη πτώχευση της Ελλάδας υπό καθεστώς αποικιακής κηδεμονίας δηλ. την πλήρη και ανεπιφύλακτη παραχώρηση της  Εθνικής μας κυριαρχίας.
Τώρα με τα βλέματα στραμμένα στη ΝΔ και στην κοινοβουλευτική της ομάδας θα περιμένουμε τις αντιδράσεις της.
Ο κος Σαμαράς θα προσπαθήσει σήμερα στην ομιλία του,να κάμψει τις αντιστάσεις στελεχών του που ήδη δηλώνουν οτι δεν θα στηρίξουν την νέα κυβέρνηση, και τον προτρέπουν να μην υπογράψει την επιστολή "υποταγής" που του ζητήται απο τους ΜΕΡΚΟΖΙ.
Αλλά ας υποθέσουμε οτι δεν υπογράφει   ε...  και?
Η νέα κυβέρνηση θα το υπογράψει που σημαίνει οτι τα στελέχη τις ΝΔ που συμετέχουν στου υπουργικό συμβούλιο, θα έχουν βάλει φαρδιά πλατιά την υπογραφή τους, εκπροσωπόντας φυσικά και το κόμμα τους δηλ. την ΝΔούλα του αντιμνημονιακού Α. Σαμαρά που τελικά στηρίζει την μνημονιακή κυβέρνηση που θα παραδώσει την χώρα στα συμφέροντα των ΜΕΡΚΟΖΙ και των τραπεζών. Να σημειωθεί δε οτι οι επιστολές δέσμευσης που ζητούνται  συνιστούν ευθεία παραβίαση του Ελληνικού Συντάγματος και ασφαλώς καμμία διάταξη του ευρωπαϊκού δικαίου δεν  παρέχει ούτε στον κο Ολι Ρεν, ούτε στο Eurogroup,  το θεσμικό έρεισμα για μια τέτοια απαίτηση.


Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...