Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2011

Μπαρόζο: «Απoτύχαμε» !

Ζοσέ Μανουέλ ΜπαρόζοΑπέτυχαν οι μέχρι τώρα πολιτικές που εφαρμόστηκαν στην Ευρώπη για την έξοδο από τη κρίση, δήλωσε ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ζοσέ Μανουέλ Μπαρόζο. Κατά τη διάρκεια ομιλίας του στην Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου επεσήμανε ότι:

«δεν υπάρχει η οικονομική ανάπτυξη που επιδιώξαμε, η ύφεση επιδεινώνεται, η κατανάλωση μειώνεται, οι δείκτες της ανεργίας σε όλη την Ευρώπη θα επιδεινωθούν και η απασχολησιμότητα θα γνωρίσει και άλλη μείωση».

Τέλος, ο πρόεδρος της Κομισιόν τόνισε ότι οι ρυθμοί που κινούνται οι αγορές ξεπερνούν τους ρυθμούς των θεσμικών οργάνων της ΕΕ, για την λήψη των άμεσων αποφάσεων.

Γι αυτό και πρότεινε, ως εναλλακτική πρόταση εξόδου από την κρίση χρέους, την φορολόγηση των χρηματοπιστωτικών συναλλαγών και την έκδοση ευρωομολόγων.


Aegean.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...