Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2012

Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΟΜΑΝΕΝΤΣΗΣ

Γράφει ο petrosdiver.
Ο κ.Αντώνης Σαμαράς δυο χρόνια πριν, είχε θέσει θέμα κομματικής πειθαρχίας φωνάζοντας ότι όποιος ψηφίσει το μνημόνιο θα διαγραφεί. Η κ Ντόρα Μπακογιάννη τότε είχε αντιδράσει ψηφίζοντας υπέρ του μνημονίου και ο Αντώνης την διέγραψε. 
Σήμερα δυο χρόνια μετά έρχεται πάλι ο Αντώνης και θέτει ξανά θέμα κομματικής πειθαρχίας, αυτή την φορά απειλώντας με διαγραφή όποιον  βουλευτή ΔΕΝ ψηφήσει υπέρ της νέας δανειακής σύμβασης. 
Συγνώμη δηλ. αλλά δύο τινά θα πρέπει να συμβαίνουν. Ή ζηλεύει πολύ τον πρωταθλητή της κολοτούμπας και έχει βαλθεί να τον ξεπεράσει, τον Καρατζαφέρη. Ο οποίος χωρίς να έχει διαβάσει το πρώτο μνημόνιο το ψήφισε και τώρα που διάβασε το δεύτερο δήλωσε οτι δεν το ψηφίζει και απεχώρησε απο την συγκυβέρνηση.
Ή προσπαθεί να μοιάσει στόν άλλο ολετήρα και συμμαθητή του, της πολιτικής μας ζωής τον ΓΑΠ.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...