Δευτέρα 30 Απριλίου 2012

ΙΤΕΑ: ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ 8ΜΜ Η ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΟΥ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ «CATASTROIKA» ΑΠΟ ΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ «ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ» -

Ντοκιμαντέρ Catastroika …και στην Ιτέα
Το πείραμα μιας διαφορετικής δημοσιογραφίας…..πέτυχε!
Η Δημοτική κίνηση «Πολίτες στο Προσκήνιο» σας καλούμε σήμερα Δευτέρα 30/4 (παραμονή της Εργατικής Πρωτομαγιάς) 8μμ στη δωρεάν προβολή του ντοκιμαντέρ Catastroika στο Δημαρχείο Ιτέας.
Θα ακολουθήσει συζήτηση και ενημέρωση επί δημοτικών θεμάτων.
Είσοδος ελεύθερη.
Μέσα σε τρεις μέρες πάνω από 150.000 άνθρωποι παρακολούθησαν από το διαδίκτυο το ντοκιμαντέρ των δημοσιογράφων Αρη Χατζηστεφάνου και Κατερίνας Κιτίδη. Ταυτόχρονα διοργανώνονται δημόσιες δωρεάν προβολές (μια από τις πρώτες και στην Ιτέα).
Η CATASTROIKA αναζητά τις συνέπειες από την ολοκληρωτική εκποίηση μιας χώρας. Η δημοσιογραφική έρευνα αναδεικνύει μια οπτική γωνία που αποσιωπάται από τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης και την «αντικειμενικότητά» τους
Η Ναόμι Κλάιν (Δόγμα του Σοκ), ο φιλόσοφος Σλαβόι Ζίζεκ, ο χιλιανός συγγραφέας Λούις Σεπούλβεδα, ο σκηνοθέτης Κεν Λόουτς μιλούν για την πολιτική του μνημονίου, την ελληνική κυβέρνηση, αλλά και την επίθεση εναντίον της Δημοκρατίας στην Ευρώπη μετά το ξέσπασμα της οικονομικής κρίσης. Ακαδημαϊκοί όπως ο Ντάνι Ρόντρικ (Παν/μιο Χάρβαρντ), ο Άλεξ Καλίνικος (King’s College Λονδίνο), ο Κώστας Δουζίνας (Παν/μιο Λονδίνου), ο συνταγματολόγος Γιώργος Κατρούγκαλος (ΔΠΘ), ο ιστορικός Σπύρος Μαρκέτος (ΑΠΘ) περιγράφουν άγνωστες πτυχές των ιδιωτικοποιήσεων στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.
Η συνέχεια επί της οθόνης….
Απο "ΚΑΡΤΕΡΙΑ"

Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...