Δευτέρα 30 Απριλίου 2012

Ακυρώνουν συγκεντρώσεις λόγω έλειψης ακροατηρίου.

Γράφει ο petrosdiver.
Και μετά την "μεγάλη παλαϊκή συγκέντρωση" του Αδωνη... του μπουμπούκου... ξέρετε...στο Περιστέρι στις 20/4/2012, στην οποία δεν πήγε ούτε ο ίδιος, διότι δεν κατάφερε να πείσει ούτε την ...μπουμπούκα του να πάει να τον δεί, έρχεται να προστεθεί άλλο ένα παρόμοιο περιστατικό. 
Αυτη την φορά έχουμε τον αρχηγό του Αδωνη και πρόεδρα της ΝΔούλας, Αντώνη Κομενέντσι... συγνώμη Σαμαρά ήθελα να πώ. 
Και ενω γνωρίζουν εκεί στη Συγγρού, οτι η Κρήτη δεν αποτελεί δικό τους προπύργιο, φαίνεται εκ του αποτελέσματος, οτι δεν προγραμμάτισαν σωστά το ταξίδι του αρχηγού τους.
Είχε προγραμματίσει λοιπόν ο Σφουγκαράκης μια ομιλία στο επιμελητήριο της πόλης των Χανίων-στο άντρο των Μητσοτάκιδων- και μετά θα έφευγε για μια δεύτερη συγκέντρωση στο Ηράκλειο. 
Είναι προφανές οτι οι διοργανωτές  δεν είχαν λάβει υπ'όψιν τους όλες τις παραμέτρους.
Φθάνοντας στο αεροδρόμιο ο κυρ Αντώνης "ανακάλυψε" ότι τον περίμεναν μόνο οι υποψήφιοι βουλευτές της ΝΔ μετά των οικογενειών τους. 
Τα μηνύματα από το επιμελητήριο δεν ήταν καθόλου ενθαρρυντικά, αφού οι διοργανωτές προέβλεπαν - λίγο αργά βέβαια - ότι δεν θα υπήρχε κόσμος.
 Έμεινε λοιπόν λίγο στο αεροδρόμιο, είδε κάποιους τουριστικούς πράκτορες και καλά... και τους άκουσε που του εξέθεσαν τα κλαδικά τους προβλήματα και κατόπιν αναχώρησε για Ηράκλειο...
Το αστείο είναι οτι στην ομιλία του στο Ηράκλειο  ζήτησε αυτοδύναμη κυβέρνηση...χαχαχαχαχα !!!
Το άλλο με τον Τοτό το ξέρει;

Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...