Παρασκευή 6 Απριλίου 2012

Και ώ του θαύματος τα αρχεία βρέθηκαν.


Γράφει ο petrosdiver.
Πάσχα πλησιάζει έ λογικό είναι να γίνει και κανένα θαυματάκι. 
Και για του λόγου το αληθές το θαύμα έγινε. Βρέθηκαν τα "χαμένα" αρχεία για τις Γερμανικές αποζημιώσεις.
Βέβαια για να μην ξεχνιώμαστε μεσολάβησε η παράδοση του φακέλου με τα στοιχεία για τις Γερμανικές αποζημιώσεις απο τον Π. Καμένο στην Βουλή προχθές. Και η ληστοσυμμορία ΠΑΣΟΚ - ΝΔ πρόλαβαν και έκλεισαν το θέμα στη βουλή.
Ως δια μαγείας λοιπόν μετά απο αυτά, βρέθηκαν οι δερματόδετοι φάκελοι που περιλαμβάνουν ονοματεπώνυμα, διευθύνσεις, αριθμό απόφασης και ποσά τα οποία επιδικάστηκαν σε Έλληνες πολίτες, απο τη δεκαετία του '60 ακόμη, οι οποίοι δικαιούνταν αποζημίωσης από τις ζημιές που υπέστησαν από τα γερμανικά   στρατεύματα κατοχής,.
Αντίγραφο του συγκεκριμένου αρχειακού υλικού απεστάλει και στην πρόεδρο της Επιτροπής Οικονομικών της Βουλής, Βάσω Παπανδρέου.
Ο κ Σαχινίδης αναφερόμενος στο θέμα,  τόνισε ότι έχει ήδη δώσει εντολή να ψηφιοποιηθεί άμεσα το αρχειακό υλικο , γιατί όπως επεσήμανε «το υλικό δεν πρέπει να χαθεί». Ο δε προεδρεύων της Βουλής Βύρων Πολύδωρας είπε, ότι οι αξιώσεις του ελληνικού κράτους διατηρούνται στο ακέραιο και θεωρούνται απαράβατες.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...