Δευτέρα 9 Ιουλίου 2012

Τούβλο «τζάμπα μαγκιάς» από τη Βουλή, τραυμάτισε περαστικό




Ήταν σίγουρο ότι αργά ή γρήγορα θα συνέβαινε: 
Με τον  καταιγιστικό ρυθμό με τον οποίο αρχηγοί κομμάτων, υπουργοί και βουλευτές, αντάλασσουν απειλές, ηρωικές ατάκες, πατριωτικές πιρουέτες, χαρακτηρισμούς, «Ζήτω» και «Όχι», χωρίς τα στοιχειώδη μέτρα ασφαλείας, ήταν προφανές ότι κάποια στιγμή θα είχαμε τον πρώτο τραυματία.

Θύμα ο 35χρονος Γ.Μ. που χθές, τελευταία μέρα της συζήτησης των προγραμματικών δηλώσεων, περνούσε έξω από τον αγνωστο στρατιώτη, την ώρα που οι πολιτικοί αρχηγοί, έκαναν τις δευτερολογίες τους. 

Ξαφνικά, από το μπροστινό δεξί παράθυρο της Βουλής, φεύγει ένα «θα λογοδοτήσετε» ακολουθώντας την προδιαγεγραμμένη πορεία προς το παρτέρι. Την ίδια στιγμή όμως, ένα «Αποχωρούμε» και ένα «Ο Λαός Θα...» που εκτοξεύθηκαν σχεδόν ταυτόχρονα από το μπροστινό αριστερό παράθυρο, συγκρούστηκαν λίγο πάνω από το φυλάκιο των Ευζώνων  και άλλαξαν πορεία, με αποτέλεσμα να προσγειωθούν στο κεφάλι του άτυχου περαστικού, προκαλώντας του ελαφρά διάσειση.

Επίσημη θέση για το περιστατικό, πήραν όλα τα κόμματα της αντιπολίτευσης, που κατηγόρησαν την κυβέρνηση ότι με την πολιτική της τραυματίζει τον λαό. Από την μεριά της πάλι, η Κυβέρνηση, ανήγγειλε προκαταρκτική εξέταση για να διαπιστωθεί από ποιόν εκτοξεύθηκε η επίμαχη ατάκα-τούβλο.

Τέλος ανεπίσημες πηγές, αποκάλυψαν ότι σε παλίτερες συνεδριάσεις προγραμματικών δηλώσεων, υπήρχαν ειδικοί υπάλληλοι της Βουλής που έκλειναν τα παράθυρα και οι ατάκες δεν έπεφταν τυχαία στην πλατεία αλλά μαζεύονταν και τοποθετούνταν στη συνέχεια προσεκτικά για λαϊκή κατανάλωση έξω από τους σταθμούς του μετρό. 
Φέτος όμως, επειδή δεν κατεβλήθη στους υπαλλήλους το ειδικό επίδομα κλεισίματος παραθύρων, τα παράθυρα έμειναν αφύλακτα, με το γνωστό αποτέλεσμα.
  Moufanet

Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...