Παρασκευή 27 Ιουλίου 2012

Το αποτέλεσμα της συνάντησης Σαμαρά - Τρόϊκας.

Γράφει ο petrosdiver.
Μιάμιση ώρα κράτησε το "μαρτύριο" του Α. Σαμαρά, με το κλιμάκιο της τρόικας στο Μέγαρο Μαξίμου.
Ο πρωθυπουργός ενημερώθηκε ενδελεχώς (πήρε τις εντολές του) για τις δράσεις δηλ. τα μέτρα που θα πρέπει να ληφθούν  απο Ελληνικής πλευράς και τρίχρωμης συγκυβέρνησης για να επαναφέρουν το πρόγραμμα (???) ξεπουλήματος της χώρας σε τροχιά.
 Οι εντολές εδόθησαν (απο ΔΝΤ), οι εντολές ελήφθησαν (απο Σαμαρά), οι Τροϊκανοί αποχώρισαν και ο Σαμαρά κέρδισε μικρή πίστωση χρόνου μέχρι να επιστρέψουν στο τέλος Αυγούστου. 
Εχει πάρει δε τέτοια φόρα ο σφουγκαράκης, (πρωθυπουργός ον), που δηλώνει αποφασισμένος να περάσει οποσδήποτε τα μέτρα που του ζήτησαν οι υπάλληλοι του ΔΝΤ, με το σκεπτικό οτι άκουσον άκουσον "αυτά τα οποία θα χάσουμε (υμείς και οχι ημείς) είναι λιγότερα απο αυτά που θα κερδίσουμε" (ημείς και οχι υμείς).
Αυτό που δεν κατάλαβα είναι για το ποιά ακριβώς μέτρα θα ληφθούν!!
Αυτά που είδαν το φώς της δημοσιότητας χθές; 
Το πακέτο δηλ.των μέτρων που παρουσίασαν χθες οι υπουργοί Οικονομικών Ι. Στουρνάρας και Εργασίας Ι. Βρούτσης που "τρόμαξε" και τους ίδιους τους πολιτικούς αρχηγούς με αποτέλεσμα να συμφωνηθεί νέα συνάντησή τους την Δευτέρα; ή πρόκειτε για διαφορετικό πακέτο που έρχεται κατ'ευθείαν απο την Τρόϊκα;
Ες αύριον τα νεότερα...

Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...