Τρίτη 17 Ιουλίου 2012

Δεν θα πραγματοποιηθεί φέτος η εκδήλωση για την Αποκατάσταση της Δημοκρατίας


Γράφει ο petrosdiver.
Απο την Προεδρία της Δημοκρατίας εξεδώθει  ανακοίνωση που μας καθιστά γνωστό, ότι δεν θα πραγματοποιηθεί η φετινή εκδήλωση για την Αποκατάσταση της Δημοκρατίας, που εορτάζετε στις 24 Ιουλίου.
 «Η εκδήλωση για την Επέτειο Αποκατάστασης της Δημοκρατίας δεν θα πραγματοποιηθεί φέτος. Το επιβάλλει η δοκιμασία που περνά ο ελληνικός λαός. Η τιμή που ανήκει στους αντιδικτατορικούς αγωνιστές θα περιβληθεί με περισυλλογή, που μπορεί να φέρει και την αναζήτηση μιας άλλης νοηματοδότησης για τον εορτασμό της Επετείου».
Τι μας λέει ο ποιητής...;;; Για πια γιορτή της δημοκρατίας συζητάνε...;;;
Προφανώς το πανηγυράκι της 24ης Ιουλίου που στήνονταν στο προεδρικό μέγαρο το θεωρούν απόδοση τιμής στους αγωνιστές της δημοκρατίας. 
Κάθε χρόνο όλο το "αφάν-κατέ" της πρωτεύουσας, πρωην και νυν πολιτικοί, δικαστικοί, επιχειρηματίες, μιντιάρχες, τραπεζίτες και τα παπαγαλάκια τους περνούσαν φιγουράροντας με τα καινούργια συνολάκια των οίκων μόδας, απο την πασαρέλα που ονομάζετε προεδρικό μέγαρο, χαλούσαν ένα "σκασμό λεφτά", τρώγανε και πίνανε στην υγειά των κορόϊδων και αυτή ήταν η απόδοση τιμών προς τους ηρωικώς αγωνισθέντες για την δημοκρατία.
Ενα πανηγυράκι αποκλειστικά και μόνο για την υψηλή κοινωνία και με παντελή απουσία του δημοκράτη  λαού. 
Αυτό το πανηγυράκι, η "γλάστρα" που κατοικοεδρεύει στο προεδικό μέγαρο και ακούει στο όνομα Παπούλιας, ειδοποίησε τους ενδιαφερόμενους  οτι  αναβάλετε και η τιμή που ανήκει στους αντιδικτατορικούς αγωνιστές θα περιβληθεί με περισυλλογή, που μπορεί να φέρει και την αναζήτηση μιας άλλης νοηματοδότησης για τον εορτασμό της επετείου..., δηλαδή πάρ'τα αυγό και κούρευτο....

Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...