Δευτέρα 9 Ιουλίου 2012

«Αν είναι να βάλετε κάποιον φυλακή, βάλτε εμένα».

ThumbnailΓράφει ο petrosdiver. 
Το είπε ο τιτανοτεράστιος Αντώνης εχθές στη βουλή, χρησιμοποιόντας μάλιστα και το ανάλογο στύλ (βλέπε φωτο)...και την απαιτούμενη έκφραση του τσαμπουκά.
 

Αναφερόμενος στην προειδοποίηση του Αλέξη Τσίπρα προς την τρόϊκα της συγκυβέρνησης και προς όσους θελήσουν να επενδύσουν, ότι θα λογοδοτήσουν εαν αποτολμήσουν να λεηλατήσουν τη χώρα, ο Αντώνης ο Σφουγγαράκης είπε: «αν είναι να βάλετε κάποιον φυλακή, βάλτε εμένα».

Ωπα ρε μεγάλε κάνε κράτει...δεν σούχει πεί κανένας που θα φτάσουν τα μάτια σου (και τα δύο)... άμα σε περιλάβει καμμιά "παλιοσειρά" του Κορυδαλού; 

Εκτός εαν σκοπεύει ο Κομανέντσης να ιδιωτικοποιήσει και τις φυλακές και να τις δώσει σε κάνα κολλητό του, ώστε να έχει και αυτός τα προνόμια που έχει ο Ακης, ή ο νέος ιδιοκτήτης τους να κάνει τα "στραβά μάτια" και να τον αφήσει να δραπετεύσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...