Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2012

«Ούτε σε μια δεκαετία η Ελλάδα στις αγορές»

http://www.real.gr/Files/Articles/Photo/550_334_149816.jpgΕίναι ξεκάθαρο ότι η Ελλάδα δεν θα μπορέσει να επιστρέψει στις αγορές αυτή τη δεκαετία, δήλωσε ο υποψήφιος για την προεδρία του SPD, Peer Steinbrueck.
Ο κ. Steinbrueck, που θα αντιμετωπίσει τη Μέρκελ στις γερμανικές εκλογές τόνισε ότι δεν μπορεί να καλυφθεί το κενό χρηματοδότησης της Ελλάδας με ένα μείγμα “αποσπασματικών” μέτρων.
“Είναι προφανές ότι η Ελλάδα δεν θα μπορέσει μέσα σ’ αυτή την δεκαετία να επιστρέψει στις αγορές με βιώσιμους όρους”, δήλωσε χαρακτηριστικά στη γερμανική βουλή, κατά τη διάρκεια συζήτησης του προϋπολογισμού.
Κατά τον ίδιο, η κυβέρνηση της Μέρκελ πρέπει να καθυστερήσει την ψήφιση του γερμανικού προϋπολογισμού μέχρις ότου υπάρξει μια πιο ξεκάθαρη εικόνα για την Ελλάδα.
euro2day.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...