Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2013

ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΘΗΚΕ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ στην Wonderland...a.

Γράφει η Σοφία

Σύμφωνα με τηλεδημοσιογραφικές πληροφορίες "η δημοκρατία λειτουργεί πολύ καλά στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια."

Ειδικά από το 2009 και μετά η λειτουργία της αναβαθμίστηκε τόσο που αρχίσαμε να το προσέχουμε όλοι, ακόμα κι αυτοί που καθεύδαμε τον ύπνο του δικαίου μόσχου.

Από χθες υπέστη άλλη μία αναβάθμιση περί τα 1000 Mbps κι έχει φύγει σφαίρα μόνη της μπροστά, αφήνοντας μας πίσω να τρώμε την σκόνη της και να την καμαρώνουμε.
Η δημοκρατία κέρδισε! (την αναβάθμιση των 1000 Μbps) το δήλωσαν άλλωστε κι ο υπουργός Προστασίας του Μνημονίου και ο υπουργός Εισηγήσεων Ανέμελων Τροπολογιών!
Το κέρδος πρέπει να πιστωθεί στην άοκνη προσπάθεια του αδιαμφισβήτητα, επί ποινή καθείρξεως, αποφασιστικού υπουργού, που μαζί με την ομάδα των αφοσιωμένων αναβαθιστών έφτιαξαν όλη την υποδομή για να θαυμάσουμε αυτό το μεταφυσικών προεκτάσεων επίτευγμα της επιστήμης!

Ο αδιαμφισβήτητα, επί ποινή καθείρξεως, αποφασιστικός υπουργός Προ-Μνη, πλαισιωμένος απο τον έτερο δημοκρατοτραφέντα υπουργό απάντων σχεδόν των υπουργείων και νυν του υπουργείου Ανέμελης κι Αφράτης Εξωτερικότητος, πριν μαραθούν οι δάφνες του θριάμβου του Σαββάτου ξαναπιασαν δουλειά ως άοκνοι εργάτες της διαρκούς αναβάθμισης της δημοκρατίας.

Μα θα μου πείτε τόσο την αναβάθμισαν! Πόσο ακόμα μπορεί να αναβαθμιστεί αυτό το πράγμα που ζούμε;
Μπορεί… μπορεί… Όταν είσαι ταγμένος στο επάγγελμά σου κι όταν ζεις για την δημοκρατία δεν σκέπτεσαι τίποτα άλλο ολημερίς κι ολονυχτίς πέρα από το πώς θα την επεκτείνεις πώς θα την βαθύνεις, πώς θα την επιβάλεις και σ’ αυτούς που δεν την θέλουν.

Αυτή η αναβάθμιση θα είναι πιο ποιοτική, πιο εσωτερική, θα περιλαμβάνει κάθε έκφραση της ζωής του πολίτη. Για αυτό ακούγεται ότι χρειάστηκε κι ένας tuttor που θα καθοδηγήσει διακριτικά το έργο νεύοντας απλώς καταφατικά για να επιβεβαιώνει την σωστή κατεύθυνση στους δύο ζηλωτές της δημοκρατίας.

Δημοσιογραφικές πληροφορίες αναφέρουν ως tuttor έναν βαθύ γνώστη των θεμάτων έναν μεταμοντέρνο δρυίδη θα λέγαμε τον Μπενε Μπεριτ, πολλοί λένε ότι δεν είναι καν άνθρωπος, ότι είναι μια οπτασία. Άγνωστος στο life style κοινό, ανήκει σ’ αυτούς που χωμένοι στα βιβλία, στα συγγράμματα και στην πνευματική εργασία περιορίζονται στον χώρο των πνευματικών ανθρώπων, των ανθρώπων της διανόησης και των γραμμάτων. Στους λίγους και καλούς μελετητές που αναλαμβάνουν να φέρουν τους καρπούς της διανόησης προς απολαυση στην κοινωνία.
Σύμφωνα με διαρροές, υπάρχει η σκέψη να την εμπλουτίσουν με multi-culti χαρακτηριστικά για να έχει περισσότερο ενδιαφέρον και να είναι πιο πολύπλευρη. Οι δύο ζηλωτές δημοκράτες, βλέποντας την ενθουσιώδη υποδοχή του τελευταίου επιτεύγματος από όλο το υπαλληλικό κοινό των συγχωνευμένων εταιρειών τους, έχουν σκεφθεί να γίνουν πιο τολμηροί!

Σε αποκλειστική anteprima παρουσιάζουμε μερικές ιδέες δημοκρατικής αναβάθμισης που "έχουν πέσει στο τραπέζι" από φίλους και μέλη της διεθνούς δημοκρατικής κοινότητας, οι οποίες έχουν πάρα πολύ ωραία τοπικά αποτελέσματα, ομόνοιας (που σκέφτονται όλοι το ίδιο, δηλαδή αυτό που θα τους πει η δημοκρατία), τάξης, ισότητος, δημοκρατίας από την οποία δεν υπάρχουν επικίνδυνες παρεκκλίσεις, δηλαδή!
Θα υπάρχει και το δημοκρατόμετρο, που θα μετράει την συμμορφωση στην δημοκρατία. Τα παρακάτω παραδείγματα δείχνουν ότι κάποιοι έχουν ανεβάσει τον πύχη πραγματικά ψηλά και θα χρειαστεί δουλειά για να τους φθάσουμε.


http://www.newsbeast.gr/files/1/2011/12/22/KimJongil_klama1.jpg


Λαός και στρατός ενωμένοι μπροστά στην δημοκρατία
 
http://content-mcdn.ethnos.gr/filesystem/images/20111223/low/assets_LARGE_t_420_54014748.JPG

Ομοθυμαδόν
 
http://www.sigmalive.com/files/imagecache/full_image/files/node_images/2/4/2/451242/THRINOS_400x229.jpg
 

Βρέξει χιονίσει πιστοί στο μετερίζι όταν η δημοκρατία το καλεί.

ee122__57405209_jex_1268358_de28-1.jpg
 

Όταν κλαίει ο λαός κλαίνε και τα πολιτικά στελέχια

http://news247.gr/eidiseis/kosmos/article1543678.ece/BINARY/w300/asidrasis2.jpg
 

Τάμα στην Δημοκρατία (όχι μόνο στην Παναγία της Τήνου όπως κάνουμε εδώ) 

http://asset.tovima.gr/vimawebstatic//B5807053A58CF83BC95074AE81A1465A.jpg
 

Κλαίει και το κεφάλαιο. Αυτά είναι τυχαίες εικόνες, εμείς δεν θα κλαίμε συνέχεια, θα γελάμε, θα χαιρόμαστε, θα κάνουμε κι άλλα πράγματα που θα μας προτείνει η υπεραναβαθμισμένη Δημοκρατία, πάντα με το δημοκρατόμετρο στο χέρι να δούμε αν τα κάναμε καλά.

Κι εκεί μη νομίζετε… μετά το πέρας των δημοκρατικών εκδηλώσεων τους καλεί ο κόουτς και τους δείχνει τι να διορθώσουν για την επόμενη φορά.

Ας ξεχειλίσουμε από ενθουσιασμό κι ας ψάλλουμε έναν ευχαριστήριο ύμνο στους άοκνους εργάτες της δημοκρατίας μας, στους tuttor τους και στους Χορηγούς δημοκρατίας!

 ΠΗΓΉ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...