Κυριακή 30 Μαρτίου 2014

Οι αποκαλύψεις πίσω από την παραίτηση Χαρακόπουλου

Το ότι η παραίτηση του Μάξιμου Χαρακόπουλου αποτελεί ένα σοβαρό πλήγμα στην ήδη παραπαίουσα Κυβέρνηση, είναι γεγονός αδιαμφισβήτητο. Δεν θα πρέπει να διαφεύγει της προσοχής μας, αυτό  που πραγματικά καταγράφεται μέσα στο κείμενο της παραίτησης. 
Ξεκινώντας από τη φράση «….ως πρόταση του ΟΟΣΑ, σε έκθεση που συντάχθηκε μετά από παραγγελία του υπουργείου Ανάπτυξης…», όπου ευθέως ο κ.Χαρακόπουλος υποδεικνύει τον τρόπο με τον οποίο τίθενται στην ατζέντα της "δημόσιας διαβούλευσης", κεντρικά ζητήματα μεγάλων συμφερόντων. 
Στο ίδιο κείμενο αναφέρεται «…Με στέρεα επιχειρήματα αποδείξαμε ότι η πρόταση θα είναι αρνητική για την ελληνική κτηνοτροφία και με αμφίβολα οφέλη για τον Έλληνα καταναλωτή….Αντ’ αυτού, η εφαρμογή της έκθεσης του ΟΟΣΑ και ο χρόνος διάρκειας του φρέσκου γάλακτος εμφανίστηκαν ξαφνικά ως προαπαιτούμενο εκ μέρους της Τρόικας για την καταβολή της επόμενης δόσης!…» 
Με λίγα λόγια ο πρώην πλέον υφυπουργός επισημαίνει ότι το συγκεκριμένο θέμα του γάλακτος και προφανώς όχι το μόνο τα τελευταία 3-4 χρόνια  που έχουν τεθεί ως  «προαπαιτούμενα» της τρόϊκας, τελικά δεν είναι προαπαιτούμενα, αλλά… γίνονται τέτοια από διάφορα «αόρατα χέρια».
Παραίτηση λοιπόν με αποκαλύψεις αλλά η θετική ψήφος ...ψήφος!!! 
Χάνουμε που χάνουμε την θέση να μην χάσουμε και το μαντρί!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...