Σάββατο 14 Ιουνίου 2014

Αίτηση πτώχευσης για την "Κέρδος Εκδοτική" του Λιακουνάκου

Αίτηση πτώχευσης κατά της εταιρείας Κέρδος Εκδοτική κατέθεσε στο Πρωτοδικείο της Αθήνας ο ιδιοκτήτης και βασικός μέτοχος της Θωμάς Λιακουνάκος.
Την είδηση έκανε γνωστή η εταιρεία με ανακοίνωσή της:
To «Κέρδος», ύστερα από 29 χρόνια συνεχούς και συνεπούς παρουσίας στον χώρο της οικονομικής ενημέρωσης, υπό το βάρος της οικονομικής ύφεσης, του έντονου ανταγωνισμού από τα ηλεκτρονικά μέσα και την ανατροπή της επί δεκατίες ισχύουσας νομοθεσίας για τον οικονομικό Τύπο, που έπληξαν τον κύκλο εργασιών της εφημερίδας και συνολικά τα οικονομικά μεγέθη της, μέσω της Διοικήσεως της εταιρείας με λύπη ανακοινώνει: Την παύση της λειτουργίας της και την αντίστοιχη κατάθεση δήλωσης παύσης πληρωμών στο Πρωτοδικείο Αθηνών, ευχαριστώντας παράλληλα τους φίλους αναγνώστες, όλους τους εργαζόμενους, καθώς και τους άμεσους και έμμεσους συνεργάτες της, που στάθηκαν δίπλα μας όλα αυτά τα χρόνια.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...